Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KBSC - Tiszaújváros edzőmérkőzés

KBSC - Tiszaújváros edzőmérkőzés

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Tiszaújváros 3-2 (1-0)
Pete András Stadion, 100 néző
Vezette: Beliczky János

KBSC:
Somodi (Rácz T.) – Szemere (Tóth Sz.), Fekete (Koval), Heil(Palmes), Süttő, Burics (Mikló), Constantinescu, Engel(Bene), Sigér, Kanalos, Csicsek

Tiszaújváros:
Herceg (Tóth Cs.) - Nagy P. (Illés G.), Márton, Fodor, Orosz, Turcsik (Bussy), Kovács P. (Balogh G.), Nagy R., Kapacina(Shadi), Lipusz (Somogyi), Nagy D. (George)

Gólszerző: Engel (11.), Mikló (82.), Bene (85.) ill. Shadi (49.), George (51.)

Sárga lap: Kanalos ill. Nagy P., Kovács P., Turcsik, Fodor

 

Hazai pályán játszotta újabb edzőmérkőzését csapatunk az NB III-as Tiszaújváros ellen. Az első helyzetünk már a második percben megvolt, amikor Szemere lőtt ígéretes pozícióban a kapu mellé. A 11. percben a vendégek kapusa, Herceg, nagyot hibázott, és Engelhez lőtte a labdát, aki köszönte a lehetőséget és 10 méterről a kapuba lőtt. A folytatásban főleg mezőnyjáték dominált, amit parázs összecsapások színesítettek. A játékvezető 4 sárga lapot is kiosztott ebben a játékrészben. A vendégek fejesekkel veszélyeztettek, míg mi szélen vezetett támadások végén próbáltuk célba venni az ellenfél kapuját.

 

A félidőben Vitelki Zoltán kettőt cserélt. A kapuban Somodit Rácz Tamás váltotta, a középpályán pedig Mikló Roland állt be Burics helyére. A Tiszaújváros edzője is változtatott és pályára küldte többek között George Menougongot is. A második játékrészt két gyors góllal kezdte a Tiszaújváros, a 49. percben George passzát Shadi váltotta gólra, míg két perccel később Rácz hibáját kihasználva George lőtt gólt. A hiba sokba is került a cserekapusnak, hiszen Vitelki Zoltán azonnal visszacserélte Somodi Bencét. Az egész heti kemény edzések utáni fáradtság megmutatkozott a második félidőben, hiszen a stabilan védekező újvárosi csapat ellen csak ritkán tudtunk helyzetbe kerülni. Ha pedig helyzetbe kerültünk, akkor -a befejezésekbe csúszott hiba. A 82. percben aztán sikerült egyenlíteni, mikor Bene kiváló labdaszerzését követően Miklóhoz centerezett, aki 3 méterről a kapuba lőtt. Három perccel később a vezetést és egyben a győzelmet is megszereztük, Kanalos szép cseleket követően Benéhez passzolt, aki 4 méterről a kapuba lőtt.


Vitelki Zoltán:
Utólag azt gondolom, szerencsésebb lett volna, ha egymás közt játszunk egy taktikai játékot, amikor meg tudom állítani és meg tudunk beszélni mindent. Voltak tanulságai a mérkőzésnek, nem játszottunk jól, de van még időnk és biztos vagyok benne, hogy ettől sokkal jobbak leszünk.

 

Sigér Ákos:
Az első félidőben szerintem jól kezdtük a játékot, mi uraltuk az egész első félidőt. A második félidőt egy kicsit gyengébben kezdtük, bealudtuk, kicsit átengedtük az irányítást a Tiszaújvárosnak. Ezután formációt is váltottunk, jobban vissza tudtuk szerezni a labdákat és megint fölénybe kerültünk, rúgtunk is két gólt, megfordítottuk a meccset. Nem mondom, hogy játékban most nagyon jót nyújtottunk, de mentalitásban szerintem felül tudtunk kerekedni rajtuk.

 

Gerliczki Máté:
Az első félidőben dinamikusabb volt a hazai csapat, gyorsabban játszottak, de akkor is szerettünk volna hozzátenni a mérkőzéshez, ez kevésbé sikerült. A második félidőben több kijött, aminek örülök. Abszolút szolgálta a felkészülését mindkét csapatnak a találkozó, jó mérkőzés volt.

 

Lipusz Norbert:
A hazai csapat sokkal frissebb volt, főleg az első félidőben. Nagyon jól ránk jöttek, mi csak kontrákból tudtunk építkezni. A második félidőben már kiegyenlített lett a játék. Edzőmeccsnek tökéletes volt a mérkőzés.

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk