Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KBSC-Tállya

KBSC-Tállya

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Tállya 5-2 (1-2)
Pete András Stadion, 50 néző
Vezette: Kátai Gábor

KBSC:
1. félidő: Somodi - Heil, Lőrincz P., Palmes, Takács P., Tóth Sz., Sigér, Constantinescu, Süttő, Bene, Kanalos
2. félidő: Gábor – Koval, Fekete, Lőrincz P., Szemere, Engel, Burics, Mikló, Micsinai, Boros, Csicsek
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Tállya:
Tarr (Hegedűs) – Paranai (Sztankovics), Bihari, Németh D., Lakatos B. (Horváth N.), Lippai (Mihálszki Cs.), Minczér, Polényi T. (Németh B.), Irhás, Horváth B., Balogh R. (Ondó)
Vezetőedző: Pachinger János

Gólszerzők: Heil (31.), Csicsek (68.), Engel (76.), Boros (80.), Mikló (88.) ill. Balogh R. (2.), Irhás (21.)

Újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán csapatunk, az ellenfél ezúttal az NB III-es szinten elég jó kerettel rendelkező Tállya csapata volt. Nem kezdtük jól a játékot, hiszen a 2. percben Balogh távoli lövésével rögtön vezetést szerzett a Tállya. Rögtön jöhetett volna az újabb vendégtalálat, de Horváth lövését Somodi védeni tudta. 6 perc kellett mire mi is eljutottunk a vendégek kapujáig, azonban Süttő, majd Kanalos lövése is kapu fölé szállt. A 21. percben Irhás végzett el szabadrúgást 20 méterről és mértani pontos tekerésével megduplázta a Tállya előnyét. A második gólt követő ivószünetben Vitelki Zoltán rendet tett a fejekben, a 31. percben sikerült szépítenünk egy szögletet követően Heil fejesével. Rögtön a gólt követően Kanalos került ziccerbe, de nem sikerült egyenlítenie. A játékrészt két sikertelen próbálkozással zártuk.

A második félidőt sorcserével kezdtük, az első félidőben pályára lépők közül csak Lőrincz folytatta a játékot. A vendégek edzője hat helyen változtatott a szünetben. A játékrész első helyzete előttünk adódott, azonban Csicsek lövése elkerülte a Tállya kapuját. Ezt követően egy bő negyedóra helyzet nélkül telt el, majd Boros zörgette meg a hálót, találta azonban lesről született. Sikerült nyomás alatt tartani a vendégcsapatot, aminek a 68. percben lett meg az eredménye, mikor Miklós beadását követően Csicsek bólintott közelről a kapuba. A gólt követően jött az újabb ivószünet, amelyet két veszélyes vendéghelyzet követett, de a védelmünk a helyén volt. Nem úgy, mint a vendégcsapatnál. Előbb a 75. percben Boros került ziccerbe, ekkor Hegedűs még védett, de egy perccel később már ő is tehetetlen volt, mikor Engel vette be közelről a kapuját. A hajrára jól láthatóan elfáradt a vendégcsapat, a 80. perc Csicsek előbb ziccert rontott, majd javítva hibáját Boroshoz centerezett, aki közelről a kapuba fejelt és ez még nem az utolsó gól volt. A találkozó lezárásaként a 88. percben Mikló találatával alakult ki az 5-2-es végeredmény.

Vitelki Zoltán:
Köszönjük a Tállyának, hogy eljöttek edzőmeccset játszani, szolgálta a felkészülésünket! Nagyon pontatlanok voltunk, nem tudtunk koncentrálni, rengeteg technikai hibát vétettünk és ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre.

Pachinger János:
Gratulálunk a hazaiknak! Látszott, hogy sokkal előrébb tartanak a felkészülésben, nyilván frissebben mozogtak, mint mi. Nekünk most van a csúcsterhelés időszaka, ezért igazából engem az eredmény nem is érdekelt, az volt a lényeg, hogy a futómennyiséget megcsináljuk. Természetesen örülök annak, hogy tudtunk gólokat szerezni és annak is örülök, hogy igazából nem vallottunk szégyent, főleg játékban nem. A Barcika többet birtokolta a labdát, az adódó lehetőségeket, főleg a második félidőben, kihasználták és ezzel kerekedtek fölénk. De még egyszer mondom nem vagyok elégedetlen a saját csapatommal.

Engel Alex:
Nehezen indult a találkozó, mert nem tudtunk úgy játszani, ahogy az edző kérte. Körülményesek voltunk, nem tudtunk normális felpasszolni a labdát csak hátul járattuk. Sok labdát veszítettünk, a Tállya pedig ránk erőltette az akaratát, amíg bírták erővel. A második félidőben mi is cseréltünk, ők is elfáradtak és jobban összejöttök az előre eltervezett dolgok.

Mihálszki Csaba:
Bíztató játékot nyújtottunk az első félidőben, a másodikban a 70. perc környékén viszont már elfáradtunk. Több játékosunk is most kezdte el az edzéseket, kijött a két csapat felkészülése közti különbség.

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk