Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Sikeres hétvége

Sikeres hétvége

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

 

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 2. fordulójában a korábban szebb napokat látott Vác együttesét fogadta a Kazincbarcika. A tiszaújvárosi mérkőzésen a kék-sárgák hátrányból fordítva nyertek és 2 győzelemmel a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen állnak a bajnokságban.

Előzetesen harcos, küzdelmes mérkőzésre számítottak a KBSC hívek a Vác elleni mérkőzésen. A borsodi drukkerek a békéscsabai siker után a hasonló folytatásban a három pont megszerzésében bíztak. Vitelki Zoltán együttese némiképp visszafogottan kezdte a találkozót, nem tudott igazán gólhelyzetet kialakítani. A váciak sem támadtak sokat az első negyedórában, ám Nagy Richárd buktatásáért tizenegyest kaptak, melyet Balajti Ádám értékesített a 15. percben. A bekapott gól után a barcikaiak igyekeztek ugyan, de sok volt az eladott labdájuk, így nem jutottak el a vendég kapuig. A Vác féltucat szögletet rúgott ugyan a mérkőzés ezen szakaszában, de előnyét nem tudta növelni. 6 perccel az első játékrész vége előtt egy váci tizenhatoson belüli kezezésért megítélt tizenegyest értékesített Takács Péter, kiegyenlítve ezzel a KBSC hátrányát.

A második negyvenöt perc elején előbb a vendég tréner Horváth Károly szánta el magát kettős cserére, hiszen csapata ekkor kicsit visszavett a tempóból. Éledezett a Kazincbarcika és egy eladott labdából előbb Engel, majd Kanalos szerezhetett volna gólt, ám mindkét ziccer kimaradt. Vitelki Zoltán a 63. percben cserélt először, behozta Bene Attilát. Egy perccel a csere után egy előreívelt labdánál éppen a csereember zavarta meg a váci védőket, Kanalos, pedig közelről kihasználta a kínálkozó lehetőséget. A gól után nagy volt az öröm, hiszen a szurkolók már nagyon várták a barcikai vezető gólt. A hátralévő időszakban a Vác mindent megtett az egyenlítésért, de csak egy kapufára futotta erejéből. A KBSC őrizte előnyét, és olykor kontrákkal veszélyeztetett. A végén foggal-körömmel védekezve kiharcolta a győzelmet a kék-sárga alakulat, amely két győzelemmel és 6 ponttal a Nyíregyháza és az MTK mögött a harmadik helyen áll a tabellán. A Kazincbarcika legközelebb augusztus 13-án vasárnap fél hattól Szolnokon játssza harmadik mérkőzését a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben. Látva a mostani mérkőzést, Vitelki Zoltán együttese azon a találkozón sem esélytelen.

Kazincbarcika – Vác 2-1 (1-1)

Tiszaújváros: 500 néző

Vezette: Lovas

KBSC: Somodi – Tóth Sz. (Hegedűs D. 74. perc), Heil, Palmes, Süttő, - Sigér (Kovács O. 80. perc), Engel (Bene 63. perc), Constantinescu, Boros, Takács P., - Kanalos.

Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Tóth F., Tóth G., Görgényi, - Gulyás, Szabó N., Kákonyi (Havasi 76. perc), Nagy R., - Balajti (Zsolnai 56. perc), Major (Borvető 56. perc)

Vezetőedző: Horváth Károly.

Gólszerző: Takács P. 39. perc 11-esből, Kanalos 64. perc, illetve Balajti 15. perc 11-esből.

Vitelki Zoltán: Nagyon kiélezett, harcos találkozót játszottunk a Vác ellen. Meglehetősen pontatlanul játszottunk és a frissességet hiányoltam csapatom játékából. A második félidőben javult a helyzet, sikerült fordítanunk és ami a legfontosabb ismét 3 ponttal gazdagodott csapatom.

Horváth Károly: Sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés, megvoltak ugyan a helyzeteink, ám ezek rendre kimaradtak.

További eredmények:

Gyirmót FC Győr – ZTE FC 5-0

MTK Budapest – Ceglédi VSE 2-1

Credobus Mosonmagyaróvár – BFC Siófok 1-0

Szeged 2011 Grosics Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre 1-4

Soroksár SC – Szolnoki MÁV FC 0-1

Dorogi FC – Budafoki MTE 0-2

WKW ETO FC Győr – Kisvárda Master Good 1-3

Soproni VSE – Aqvital FC Csákvár 0-0

Nyíregyháza Spartacus FC – Budaörs 4-2

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk