Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A következő ellenfél Budaörs

A következő ellenfél Budaörs

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Remek rajt után idegenben is a győzelemért küzd a KBSC

 

A Budafok elleni hazai győzelem után idegenben szerepel a KBSC együttese a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben. A kék-sárgák az 5. fordulóban Tatabányán lépnek pályára a Budaörs ellen szerda délután.

 

A Budafok ellen ismét bizonyította a Kazincbarcika, hogy van tartása az együttesnek, tud vert helyzetből is fordítani és győzni. A legutóbbi találkozón ráadásul két olyan játékos szerzett gólt, aki addig még nem volt eredményes. Boros Gábor és Kristófi Sándor is letette névjegyét a KBSC-nél.

A borsodiak ezúttal hétközi fordulóban lépnek pályára a Budaörs ellen, de a Pest megyei csapat is albérletben, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban fogadja Vitelki Zoltán tanítványait. A barcikai tréner szerint továbbra is alázattal kell játszani a mérkőzéseken, hiszen csak akkor jönnek a jó eredmények a győzelmek. Sikerekben eddig nem volt hiány, hiszen az elmúlt 4 fordulóban háromszor gyűjtötte be a három pontot a KBSC és egy mérkőzésük végződött döntetlennel. A csapat 10 ponttal a Kisvárda és az MTK mögött csupán rosszabb gólkülönbsége miatt áll a harmadik helyen a táblázaton. A jó rajt után most kell az újabb siker, mely növelné az eddigi eredmények értékét. A Budaörs 2 döntetlen mellett 2 vereséggel nyitotta az idényt, 2 ponttal az utolsóelőtti 19. helyen áll jelenleg. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az első fordulóban a tavaly még NB I-es Gyirmót ellen a 91. percig vezettek, Nyíregyházán is 2-1-nél még náluk volt az előny, a végül 4-2-re elveszített mérkőzésen. Dorog ellen a 87. percben egyenlítettek és a legutóbbi fordulóban a Soroksár elleni meccsüket is csak a hajrában vesztették el. A 6 budaörsi gólból négyet a 21 éves tehetség Sajbán Máté szerzett, akit Budapest Honvéd nevelésként került 7 éve Budaörsre. A legutóbbi szezonban 7 gólig jutott, most vezeti a góllövőlistát és egyedüli olyan játékos a másodosztályban, aki négyszer volt eredményes. A KBSC egy döntetlenje mellett háromszor győzött, igaz mindannyiszor csupán egy góllal. Azonban ezeket a sikereket nem kell megmagyarázni a játékosoknak és a szakmai stábnak sem, hiszen a 3 pont begyűjtése volt a cél. A Kazincbarcika egységes csapat és egyre jobb teljesítményt nyújt a bajnokságban, mégis nehéz megjósolni azt, hogy folytatódik-e a KBSC sikerszériája. Vitelki Zoltán megfogalmazása ezzel kapcsolatban egyértelmű: a következő meccset is meg kell nyernie a kék-sárgáknak. A Kazincbarcika, Budaörs elleni idegenbeli találkozója augusztus 23-án szerdán délután fél hattól kezdődik Tatabányán az Aranycsapat kiváló kapusáról, a „fekete párducról” Grosics Gyuláról elnevezett stadionban.

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk