Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Igazi rangadó következik

Igazi rangadó következik

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A csapat önbecsülésének visszaszerzése a cél

 

A szerdai 4 gólos vereség után pályaválasztóként szerepel a KBSC a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 6. fordulójában. A bajnokságban 4. helyen álló kék-sárgák a 3. helyen tanyázó Nyíregyháza együttesével találkoznak Tiszaújvárosban.

 

A Budaörstől elszenvedett vereség után sem áll meg az élet, hiszen itt az újabb feladat, vasárnap az NB I-es feljutásra is esélyes Nyíregyháza ellen kell bizonyítani a Kazincbarcikának. A két csapat azonos pontszámmal áll, de a szabolcsiaknak jobb a gólkülönbsége, így ők a 3., míg a KBSC a 4. helyen állva várja a mérkőzést.  A találkozó igazi rangadó, hiszen mindkét együttes jól kezdte a szezont. A kék-sárgák legutóbb a 2015/2016-os szezonban az NB III-ban találkoztak a piros-kékekkel. Nyíregyházán két gólos hazai vezetés után Lipusz két találatával lett 2-2 a végeredmény, Kazincbarcikán viszont 1-0-ra győzött Rezes góljával a Nyíregyháza.

Most a másodosztályban méri össze tudását a két alakulat. A Nyíregyháza az első három mérkőzését a borsodiakhoz hasonlóan megnyerte Budafok, Budaörs, és a Gyirmót ellen, 9-2-es gólarányt produkálva. Lucsánszky Tamás csapata ezután simán 3-0-s vereséget szenvedett Dorogon. A hétközi fordulóban bár vezetett a szpari, de meg kellett elégednie az 1-1-es eredménnyel a Soroksár elleni hazai derbin. A KBSC az első 3 fordulóban kétszer nyert és egyszer játszott döntetlen, majd ismét megízlelhette a siker ízét a Budafok legyőzésével. Legutóbb azonban egy súlyos vereségbe szaladt bele a Vitelki-csapat. A szakvezető a csalódottság után úgy fogalmazott, ez is csak egy mérkőzés volt, tovább kell menni, ki kell javítani a hibákat, hogy például a vasárnapi mérkőzésen már ne kövessék el azokat a játékosok. Tiszaújvárosban, a KBSC ideiglenes otthonában veretlen a csapat a Vác és a Budafok ellen egyaránt 2-1-re nyert. A szurkolók azt várják, hogy a „hazai” győzelmi sorozat folytatódjék. A Kazincbarcika – Nyíregyháza találkozó augusztus 27-én 17 óra 30 perckor kezdődik Tiszaújvárosban, Bogár Gergő játékvezető sípjelére.

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk