Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Nyíregyháza 2-2

Kazincbarcika-Nyíregyháza 2-2

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Nyíregyháza 2-2 (1-2)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 700 néző
Vezette: Bogár Gergő (Horváth Róbert, Mayer Gábor)

KBSC:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi (Sigér, 59.), Hegedűs, Lőrincz P. - Takács, Kovács O. (Boros, 79.) - Kanalos, Kristófi, Constantinescu (Bene, a szünetben)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Nyíregyháza: 
Hermány – Hinora, Fodor F., Kelemen D., Rubus – Kártik, Csilus (Holdampf, 59.), Kesztyűs – Pekár, Dragóner F.(Gajdos Zs., a szünetben), Rezes
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gólszerzők: Belényesi (42.) ill. Rezes (11.), Pekár (45+1.)
Sárga lap: Kanalos (52., 64.), Kristófi (93.)
Piros lap: Kanalos (64.)

Az első félidő elején többet birtokoltuk a labdát a Nyíregyházától, azonban a vendégek első helyzetükből Rezes lévén a 11. percben vezetést szereztek. A játék további képe alapján úgy tűnt, hogy a vendégek részéről itt vége is lehetne a találkozónak, hiszen nem nagyon erőltették a támadásokat, inkább a védekezésre koncentráltak. Mi továbbra is stabilan tartottuk a labdát, de az első veszélyesebb lehetőségre a 29. percig kellett várni, Kristófi elől ekkor tisztázni tudtak a vendég védők. A 42. percben azonban már az eddig stabil vendég védelem sem tudott mit kezdeni Tóth Szabolcs nagy bedobásával és Belényesi fejesével, sikerült az egyenlítés. Az örömünk azonban nem lehetett felhőtlen, hiszen az első félidő hosszabbításának kezdetén Pekár egy erősen lesgyanús góllal ismét a vendégeket juttatta előnyhöz. 

A második félidőt mindkét csapat cserével kezdte, a Nyíregyháza folytatta az első félidőben látott passzív játékát, míg csapatunk szélső támadásokkal próbálta megbontani a stabil vendég védelmet. Sajnos a 64. percben emberhátrányba kerültünk, miután Kanalos 12 perc alatt két sárgát is begyűjtött. Ezt követően kétszer is veszélyeztetni tudott a Nyíregyháza, de Somodi és a védelem is állta a rohamokat. A 79. percre minden támadó szellemű játékosát a pályára küldte Vitelki Zoltán, innentől már Kristófi mellett Boros és Bene is az ellenfél kapuját rohamozta. Ez meg is hozta a gyümölcsét, hiszen a 82. percben Takács szögletét követően Tóth Szabolcs fejesével sikerült egyenlíteni. A gólt követően rögtön mindkét csapat megszerezhette volna 3. gólját is. Előbb Kristófi találta el 18 méterről a felső lécet, majd a túl oldalon csattant egy 20 méteres lövés a keresztlécen. Az utolsó percekben teljesen beszorult kapuja elé a Nyíregyháza, az sem lett volna meglepő, ha végül mi nyerjük meg a találkozót, sőt Kristófi be is talált az utolsó percben, de sajnos lesről. A végeredmény Kazincbarcika-Nyíregyháza 2-2!

 

Vitelki Zoltán:
Mindenképpen elégedettséggel tölt el a mai meccs, mind az eredmény, mind a mutatott játék szempontjából. Igazából két ellentétes félidőről beszélhetünk. Az első félidőben javarészt a Nyíregyháza birtokolta a labdát, a második félidőben pedig kívülről úgy tűnhetett, a kiállítás nem tett jót nekünk. Ennek ellenére a kiállítást követően kezdtünk el motiváltan és olyan akarattal játszani, ahogy kell. A játékosok megduplázták erejüket és úgy érzem, hogy itt a végén tényleg benne lehetett volna a győzelem is. 

Lucsánszky Tamás:
Idegesen és gyáván játszottunk, de ettől függetlenül ezt a meccset mindenképpen meg kellett volna nyerni. Kétszer vezettünk, az ellenfél pedig akcióból nem is alakított ki gólszerzési lehetőséget. Ilyen szinten, ilyen mérkőzésen két gólt kapni nem lehet!

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk