Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-MTK Budapest 0-1 (0-0)

Kazincbarcika-MTK Budapest 0-1 (0-0)

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-MTK Budapest 0-1 (0-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum
Vezette: Molnár Attila (Bede Tamás, Hofbauer Roland)

KBSC:
Somodi – Palmes (Tóth Sz., 78.), Heil, Belényesi, Lőrincz (Süttő, 82.) - Sigér, Kovács O. - Mikló, Takács P., Constantinescu (Kristófi, 60.) - Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

MTK Budapest:
Demjén – Bori, Balogh B., Gengeliczki, Deutsch B. – Farkas II B. (Gera D., 61.), Vass Á., Kanta J. (Katona M., 73.), Vass P. – Korozmán (Lencse, 73.), Torghelle Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerzők: Torghelle (81.)
Sárga lap: Constantinescu (28.), Lőrincz (79.) ill. Gengeliczki (23.), Gera (90.)

Az NB II 12. fordulójában csapatunk a listavezető MTK csapatát fogadta Tiszaújvárosban. A bajnokság kezdete előtt még senki sem gondolta volna, hogy ez a találkozó rangadó lesz, de csapatunk eddigi szereplése alapján kijárt ez a rang a mérkőzésnek. A Tiszaújvárosi Sportcentrumban már a kezdés előtt fél órával szép számmal gyülekeztek a nézők, akik abban a reményben érkeztek, hogy jó mérkőzést láthatnak majd.

Talán mindenki azt hitte, hogy az MTK igyekszik már korán dűlőre vinni a meccset, azonban az első 10 percben inkább nekünk voltak nagyobb lehetőségeink, sőt ha az első percben Mikló pontosabban veszi át a labdát Boros kiugratását követően, akkor talán a vezetést is megszerezhettük volna. A folytatásban az MTK többet birtokolta a labdát, de igazi helyzetet az egész félidő során egyáltalán nem tudtak kialakítani, csak néhány oldalsó szabadrúgást követően szállt veszélyesebben kapunk irányába a labda. A túl oldalon ellenben többször is próbára tettük Demjén képességeit, igaz nagyon nagyot neki sem kellett védenie egyszer sem.

A második félidő elég eseménytelenül telt el, végig az érződött, hogy az MTK-nak tökéletesen elegendő az egy pont is, míg csapatunk hiába próbált többet támadni, nagy helyzetet nem sikerült kialakítani. Mindkét mester igyekezett folyamatosan frissíteni csapatát, de ezúttal a csereként pályára lépők sem tudtak sokat lendíteni a játékon. A 81. percben aztán az MTK váratlanul megszerezte a vezetést, miután Torghelle használt ki egy védelmi hibát és közelről az üres kapuba lőtt. Meg kell jegyezni, gyakorlatilag ez volt az MTK első kapura menő labdája a találkozón. Sajnos ez a gól el is döntötte a három pont sorsát, a listavezető győzelemmel távozott Tiszaújvárosból.

 

Vitelki Zoltán:

Felemás érzések kavarognak bennem. Büszke vagyok a csapatra és a játékosokra, mert úgy gondolom, hogy emelt fővel jöhettünk le a pályáról, hiszen olyan mérkőzést tudtunk játszani egy feljutásra aspiráló csapat ellen, amin egy lehetősége volt ellenfelünknek, azt is mi hoztuk össze egy védelmi hibát követően. Ettől függetlenül az utunk megvan, a játékosok nagyon sokat tettek azért, hogy rangadót játszhassunk egy MTK ellen. Bízom benne, hogy ellenfelünk sikeres lesz és visszajut az első osztályba.

Feczkó Tamás:

Igazi rangadó volt, hiszen egy nagyon jól játszó csapat otthonában sikerült három pontot szereznünk. A kapuk keveset forogtak veszélyben mindkét oldalt, de okos, türelmes játékkal sikerült elvinnünk a nagyon értékes három pontot.

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk