Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Rangadó a játékosok szemével

Rangadó a játékosok szemével

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A vasárnapi, MTK elleni összecsapást megelőzően a főszereplőket is megkérdeztük arról, hogy mit is várnak a fontos találkozótól. Csapatunkból a kapuját eddig végig magabiztosan őrző Somodi Bence és a házi gólkirály Takács Péter nyilatkozott, míg vendégoldalról a korábban csapatunkban 38 tétmeccsen pályára lépő Borbély Bálintot sikerült megszólaltatni. 

 

NB II, Merkantil Bank Liga, 12. forduló

Kazincbarcika-MTK Budapest

Helyszín: Tiszaújvárosi Sportcentrum

Időpont: 2017. október 1., 15:00

Játékvezető: Molnár Attila (Bede Tamás, Hofbauer Roland)

 

 

Takács Péter:

„Dávid és Góliát csatája lesz a holnapi. A bajnokság legfőbb várományosa lesz a vendégünk, akik tele vannak jó játékosokkal, jó edzővel és persze kiváló körülményekkel! Szerencsére mi is rendelkezünk egy nagyon szuper csapattal és egy kiváló edzővel! Mi csapatként vagyunk erősek, talán a legerősebbek ebben a bajnokságban. Minket minden mérkőzésen úgy küld fel az edzőnk a pályára, hogy nyernünk kell, így lesz ez holnap is! Ami biztos, mentálisan és akaratban nem lehet jobb csapat tőlünk a bajnokságban! Nagyon jó ellenfelünk lesz holnap, de nyerni szeretnénk a remélhetőleg nagyszámú hazai közönség előtt!”

Somodi Bence:

„Ez a hét is úgy zajlott, mint a többi. Annyi különbséget érzek, hogy nagyobb az érdeklődés a szurkolók részéről, de ez természetes, hiszen a bajnokság legerősebb csapata érkezik holnap hozzánk. Sokukkal beszélgettem a héten és mind ugyanazt a kérdést tették fel, mint most ti. Én azt válaszoltam, hogy az eddig felépített játékunkból nem engedve szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, de ezt csak velük együtt érhetjük el.”

 

Borbély Bálint (MTK):

„Nem számítok könnyű mérkőzésre a remek rajtot produkáló Barcika ellen. Minden elismerésem nekik az eddigi eredményeik miatt, hiszen az újonc és  a bajnokesélyes találkozója ritkán szokott rangadó lenni. Részünkről ahogy az eddigiekben, most sem lehet más célunk, mint az, hogy győzelemmel távozzunk Tiszaújvárosból!”

 

 

 

 

 

További híreink

Két játékossal bővült a keret

Dátum: 2018. febr 15. 15:53

A hivatalos átigazolási időszak utolsó napjaiban két új játékossal is bővült csapatunk kerete. Orovecz Ádám Balmazújvárosból érkezett kölcsönbe, míg Gábor Lukács József az STC Salgótarján mezét cserélte a miénkre.

Vereség Balmazújvárosban

Dátum: 2018. febr 14. 22:27

Utolsó felkészülési mérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett csapatunk az NB I-es Balmazújváros otthonában.

Finisben a felkészülés

Dátum: 2018. febr 12. 15:35

A héten már csak egy felkészülési mérkőzést játszik csapatunk szerdán 11 órától a Balmazújváros otthonában.

Újabb győzelem

Dátum: 2018. febr 10. 15:32

A Füzesgyarmat elleni felkészülési mérkőzésen már az első félidő végére kialakult a 2-1-es végeredmény.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - SZOLNOKI MÁV FC

TISZAÚJVÁROSI SPORTCENTRUM

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk