Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Vác-Kazincbarcika 1-0

Vác-Kazincbarcika 1-0

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vác-Kazincbarcika 1-0 (0-0) III. kerület, Hévízi út, 280 néző

Vezette: Barna Gábor (Király Zsolt, Nagy Attila)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Szabó N., Króner, Gulyás M. - Tóth G., Búrány - Zsolnai, Nagy R. (Görgényi, 80.), Major (Borvető, 58.) - Balajti (Kákonyi, 65.)

Vezetőedző: Horváth Károly

KBSC: Gábor - Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz - Hegedűs D., Kovács O. (Engel, 61.)- Micsinai, Sigér, Süttő (Kristófi, 76.)- Boros (Constantinescu, 61.)

Vezetőedző: Vitelki Zoltán

 

Gólszerző: Nagy R. (72., - 11-esből) Sárga lap: Búrány (25.), Króner (28.), Balajti (29.), Gulyás M. (42.), Görgényi (84.), ill. Micsinai (28.), Kovács O. (41.), Sigér Á. (56.)

Horváth Károly: A múlt heti Soroksár elleni meccshez képest ma sokkal jobb talajú pályán futballoztunk, ahol időnként a saját játékunkat tudtuk játszani. Végül megérdemelt győzelmet arattunk egy nagyon jól felkészített ellenféllel szemben.

Vitelki Zoltán: Köszönöm a szurkolóinknak, hogy egész ősszel és ma is kitartottak mellettünk – sajnálom, hogy így, vereséggel búcsúztunk tőlük. Sokat dolgoztunk, ma sem vallottunk szégyent. Az első félidő a Vácé, a második a miénk volt, a büntető viszont a semmiből jött. Ez a két előrehozott tavaszi forduló nem hiányzott, és akkor is ezt mondanám, ha mindkét meccset megnyertük volna.

További híreink

Gratuláció a röplabdásoknak!

Dátum: 2018. márc 18. 09:49

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Dátum: 2018. márc 18. 09:41

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Dátum: 2018. márc 17. 10:00

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Dátum: 2018. márc 16. 20:49

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - DOROGI FC

TISZAÚJVÁROSI SPORTCENTRUM

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk