Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Újabb győzelem

Újabb győzelem

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Füzesgyarmat 2-1 (2-1)
Kazincbarcika, 50 néző
Vezette: Nagy Róbert (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

Kazincbarcika:
Fila - Palmes (Tóth Sz.), Heil, Belényesi, Süttő (Mikló) - Engel (Kristófi), Kovács O., Sigér, Kanalos - Murai (Constantinescu), Gábor (Orovecz)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Füzesgyarmat:
Fildan - Urbán, Vincze D., Raducu (Nagy T.), Varga M. - Sipos K. (Lukács Zs.), Bajnók, Pataki (Bakk), Hajdu I. - Zádor S. (Kis Sz.), Popescu (Nagy S.)
Vezetőedző: Boros Tibor

A pénteki edzést követően Hajdúnánáson készült fel a mai találkozóra csapatunk. A mérkőzésen már az 5. percben megszereztük a vezetést, mikor Kanalos passzát Engel lőtte közelről a kapuba. 10 perc múlva Bajnók lépett ki egy labdával, majd egyenlített. A találkozó utolsó gólja az első félidő végén esett, mikor egy bedobást követően ketten is megcsúsztatták a labdát, amit végül Murai szintén fejjel juttatott a füzesgyarmati kapuba. A második félidőben is adódtak helyzetek mindkét oldalon, de újabb gól már nem született. 

További híreink

Gratuláció a röplabdásoknak!

Dátum: 2018. márc 18. 09:49

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Dátum: 2018. márc 18. 09:41

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Dátum: 2018. márc 17. 10:00

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Dátum: 2018. márc 16. 20:49

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - DOROGI FC

TISZAÚJVÁROSI SPORTCENTRUM

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk