Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Visszavágás reményében

Visszavágás reményében

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcikai SC-Budaörsi SC
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 2018. március 11., 14:30
Vezeti: Dolnegó Bálint (Kovács II. Gábor, Baghy Csaba)
Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs

Egy hét téli kényszerszünetet követően a 24. fordulóval folytatódik az NB II-es labdarúgó bajnokság. Ellenfelünk a 6. helyen álló Budaörs lesz, amely ősszel Tatabányán 6-2-re győzött le minket egy olyan mérkőzésen, amelyen az ellenfél szinte minden lövése gól lett, míg mi a gólvonalról sem tudtunk betalálni.

A tavaszi szezont mindkét csapat 2-1-s győzelemmel nyitotta, a Budaörs Dorogon tudott nyerni, míg mi a Szolnokot múltuk felül Tiszaújvárosban. A két csapatot jelenleg öt pont választja el egymástól a tabellán, hiszen csapatunk 28 pontot szerezve áll a 10. helyen. Pedig a Budaörs szezonja nem indult ilyen fényesen, hiszen minket még úgy fogadtak, hogy az utolsó előtti helyen tanyáztak. Az ősz vége azonban olyan jól sikerült, hogy a Tatabányán albérletben szereplő gárda máris az élmezőny közelében találta magát.

A zöld-feketék legeredményesebb játékosa a 11 gólos Sajbán Máté, akit a 7 gólos, rutinos Czvitkovics Péter követ a házi góllövőlistán. Az ősszel 6 gólt szerző Horváth Roland viszont már a Gyirmót játékosa. Az átigazolási szezon viszonylag csendesen telt a klubnál, de mindenképpen ki kell emelni, hogy sikerült kölcsönbe megszerezniük az U-21-es válogatott kapust, Demjén Patrikot az MTK-tól.

Csapatunk győzelmi reményekkel készül a találkozóra, hiszen a három pont megszerzése különösen fontos lenne a jövő heti, nyíregyházi vendégszereplés előtt.

A vasárnapi találkozó játékvezetője Dolnegó Bálint lesz, aki korábban mindössze 5 mérkőzésünkön működött közre, melyek közül csak egyet veszítettünk el, igaz azt ősszel Tiszaújvárosban a Siófok ellen.


Ősszel Takács Péter két gólt szerzett a Budaörs ellen, de ez csak szépségtapasz volt.

 

 

További híreink

Gratuláció a röplabdásoknak!

Dátum: 2018. márc 18. 09:49

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Dátum: 2018. márc 18. 09:41

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Dátum: 2018. márc 17. 10:00

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Dátum: 2018. márc 16. 20:49

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - DOROGI FC

TISZAÚJVÁROSI SPORTCENTRUM

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk