Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A hibákból tanulva ismét a 3 pont megszerzése a cél a Budafok ellen

A hibákból tanulva ismét a 3 pont megszerzése a cél a Budafok ellen

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 4. fordulójában a Budafoki MTE együttesét látja vendégül a Kazincbarcika. A tiszaújvárosi mérkőzésen a kék-sárgák célja most is egyértelműen a 3 pont megszerzése.

Talán csak kevesen hittek abban, hogy villámrajttal kezdi a szezont a másodosztályban a KBSC. Három mérkőzés után 7 ponttal a negyedik helyen áll Vitelki Zoltán együttese. A barcikaiak trénere a mérkőzés előtt arról beszélt, hogy egy kemény ellenfél vár rájuk szombaton. Fontos az, hogy az együttese a saját játékát játssza. A szakember úgy fogalmazott, hogy szeretnének még jobb teljesítményt nyújtani, magasabb szinten futballozni. Fontos és a kazincbarcikaiak számára jó hír, hogy nincsenek sérültek, minden játékos bevethető, viszont edzettségben néhány labdarúgónak még utol kell érnie magát. Az elmúlt 3 fordulóval kapcsolatban Vitelki Zoltán elmondta, hogy nem lehetnek túlságosan elégedettek, küzdeni kell tovább, ám a megszerzett 7 pont mindenképpen pozitív.

A Budafok az elmúlt szezonban nem csupán azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Pécs és a Szigetszentmiklós előtt megnyerte az NB III közép csoportját, hanem azzal is, hogy bejutott a Magyar Kupában az elődöntőbe. Itt a Ferencváros már megálljt parancsolt a 22. kerületieknek, de a sorozatban korábban az NB I-es Videotont, valamint az NB II-es Sopront és Szegedet is búcsúztatta Prukner László együttese. A Budafok jelenleg 4 ponttal a Győrrel holtversenyben 9. helyen áll a bajnokságban. A BMTE az első fordulóban hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Nyíregyházától, majd Dorogon ugyanilyen arányban győzött. A legutóbbi játéknapon a Soroksár ellen hazai pályán játszott 1-1-t a budafoki együttes.

A Kazincbarcika a Békéscsaba és a Vác elleni győzelem után Szolnokon ért el 0-0-s eredményt. A kék-sárga hívek abban bíznak, hogy nem szakad meg a KBSC veretlenségi szériája. A Kazincbarcika – Budafok mérkőzés augusztus 19-én szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik Tiszaújvárosban.

További híreink

KÉT JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Dátum: 2019. jún 26. 19:54

Oldal Tiborral és Farkas Andrással bővült a Kazincbarcika kerete.

TELJES A FELKÉSZÜLÉS PROGRAMJA

Dátum: 2019. jún 22. 17:00

Tizenegy edzőmérkőzés színesíti a felkészülés programját.

TÓTH LÁSZLÓ TÁVOZIK

Dátum: 2019. jún 22. 12:00

Tóth László a Vasas csapatánál folytatja pályafutását.

MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST

Dátum: 2019. jún 20. 21:00

A mai napon több az osztályunkban szereplő klubbal párhuzamban a KBSC FC is megkezdte felkészülését az augusztus 4-én induló 2019/2020-as NB2-es bajnokságra.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk