Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Újabb hazai győzelem

Újabb hazai győzelem

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Soroksár 1-0 (1-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 500 néző
Vezette: Szilágyi Sándor (Máyer Gábor, Baghy Csaba)

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Lőrincz P. – Kovács O., Hegedűs D. (Sigér, 71.) - Mikló (Kanalos, 64.), Takács P., Kristófi - Bene (Constantinescu, 58.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Soroksár:
Kovács D. – Fülöp N., Dvorschák, Gyepes, Valencsik – János N. (Lakatos I., 73.), Gyömbér, Derekas, Albert Á. (Frőhlich, 60.) - Huszák T. (Steer, 32.), Orosz M.
Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerzők: Takács P. (4.)
Sárga lap: Takács P. (72.), Tóth Sz. (86.) ill. Gyömbér (80.), Gyepes (93.)
Piros lap: Kovács D. (31.)

Kiválóan kezdtük a találkozót, hiszen Lőrincz bal oldali cseleit követően Takács Péter lőtt 12 méterről a kapuba, amivel a 4. percben megszereztük a vezetést. A gólt követően a Soroksár alakított ki mezőnyfölényt, de igazi helyzetük nem alakult ki, míg mi a túloldalon Hegedűs révén növelhettük volna előnyünket, de ezt a kapufa nem így gondolta. A 31. percben egy nagyszerű indítást követően Bene lépett ki ziccerben, azonban a vendégek kapusa a 16-os vonalánál elgázolta. A játékvezető teljesen jogosan a piros lapot mutatta fel Kovácsnak. A kiállítást követően úgy nézett ki a játék képe, hogy a Soroksár próbált irányítani, mi pedig kontrákból veszélyeztettünk. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, újabb gól azonban nem született, köszönhetően Somodi bravúrjainak is.

A második játékrészt úgy kezdtük, ahogy az emberelőnyben levő csapathoz méltó. Sorra jöttek a helyzeteink, azonban Steer rendre védeni tudta próbálkozásainkat. Volt persze helyzet a túloldalon is, amikor egy szögletet követően Gyepes fejesét kellett bravúrral védenie Somodinak. A folytatásban mindkét mester próbálta cserékkel frissíteni csapatát. A 65. percet követően szinte mindkét oldalon minden támadás veszélyes volt. Nálunk Kanalos, Takács és Kristófi is hibázott ziccereket, míg a túl oldalon Orosz egy fejessel a felső lécet találta el. Kapufából nálunk sem volt hiány, a 81. percben Heil és Constantinescu egy támadáson belül kétszer is eltalálta a felső lécet. A hajrában szinte folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendégek kapuját, de a gól nem akart összejönni, hiszen döntő helyezetekben mindig hibáztunk, de szerencsére ezek a hibák nem bosszulták meg magukat.

Szép volt Fiúk!

Vitelki Zoltán:
Sokkal nehezebb volt ez a mérkőzés, mint ahogy kívülről látszott. A kiállítás magabiztossá tett bennünket, bár nem úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettük volna. Kijárt már a nyugalom a játékosoknak. Azt gondolom, hogy ezt a meccset le tudtuk volna nullázni is. A meccs végén annyi helyzetünk volt, hogy gálameccset is játszhattunk volna. 

Lipcsei Péter:
60 percet emberhátrányban játszottunk, így nagyon nehéz volt focizni. Nem érdemeltünk vereséget, mindkét csapatnak sok helyzete volt, a kapufát is többször eltalálták a csapatok. Ebben a meccsben ennyi volt, a játékosok mindent megtettek az egyenlítésért. Jövő héten igyekszünk javítani!

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk