Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A Sényő folytatja a kupában

A Sényő folytatja a kupában

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Sényő-Carnifex FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0, 0-0, 2-0)
Sényő, 200 néző
Vezette: Nagy Norbert (Szabó Ferenc Szilárd, Tőkés Norbert)

Sényő:
Gagyi – Pharkonkham, Klepács, Bodó, Haburcsák B. – Fodor A. (Toldi, 113.), Ács Á., Lakatos L., Fabu – Marics G. (Kállai G., 65.), Barcsay (Haburcsák K., 76.)
Vezetőedző: Sándor Tamás

Kazincbarcika:
Gábor - Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Varga M. (Kristófi, 62.)– Burics (Heil, 103.), Sigér - Süttő, Micsinai, (Boros, 62.)Kanalos – Constantinescu
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Kállai G. (98.), Lakatos L. (102.)
Sárga lap: Haburcsák B. (28.), Bodó (50.), Pharkonkham(56.), Lakatos L. (92.) ill. Burics (30.), Belényesi (77.)

Csapatunk a Gábor - Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Varga M. - Burics, Sigér - Süttő, Micsinai, Kanalos - Constantinescufelállásban kezdte a találkozót és bár az első percekben igyekeztük hamar dűlőre vinni a továbbjutás kérdését, helyzeteinket nem sikerült gólra váltani. Később jobbára távoli lövésekkel próbálkoztunk, de gól ezekből sem született. A félidő második felére a hazaiak is felbátorodtak, és a lefújás előtt két veszélyes helyzetet is kihagytak.

A második játékrészben főleg a hazaiak tűntek aktívabbnak, Lakatos és Fodor révén több veszélyes lövés is megközelítette kapunkat, azonban a meccslabdát így is mi hagytuk ki a 84. percben, amikor Kristófi kiugratását követően Constantinescuméterekkel a kapu fölé vágta a labdát. Mivel a rendes játékidőben nem született gól, így 2x15 perces hosszabbítás következett. 

A hosszabbítás első félidejében a hazai csapat 4 perc alatt eldöntötte a továbbjutás kérdését, hiszen a 98. percben Kállai majd négy perc múlva Lakatos vette be Gábor kapuját, így már két gólos volt a Sényő előnye. Csapatunk ezt követően mindent egy lapra feltéve támadott, de a helyzetek kimaradtak még a 120. percben is. 

Sándor Tamás:
Egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk, sokkal többet birtokolták a labdát a Barcika játékosai, mégis a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen. Két gólt sikerült szereznünk, de még kettőt lőhettünk volna. 


Vitelki Zoltán:
Megérdemelten nyert a hazai csapat. Nem voltunk elég élesek, azt gondoltuk, hogy félgőzzel is sikerül legyőzni egy alacsonyabb osztályú csapatot. Ez nagy pofon volt mindannyiunknak, most már csak egy fronton kell megfelelnünk. Bízom benne, hogy ez a kudarc nem lesz hatással a bajnokság további részére.

 

 

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk