Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kisvárda-Kazincbarcika

Kisvárda-Kazincbarcika

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kisvárda-Kazincbarcika 1-1 (0-0)
Kisvárda, 1400 néző
Vezette: Pillók Ádám (Mohos Milán, Kormányos II. Gábor)

Kisvárda:
Zöldesi – Izing, Ryashko, Papucsek – Lucas – Melnyik, Délczeg (Heffler N., 63.), Misic, Hej (Vári, 78.) – Horváth Z. (Lukács R., 63.), Ilics Vezetőedző: Kondás Elemér

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz – Hegedűs, Sigér, Burics – Engel (Kristófi, 76.), Boros (Bene, 84.), Micsinai (Mikló, 68.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Ilic (69.) ill. Hegedűs (59.)
Sárga lap: Papucsek (17.) ill. Hegedűs (31.)

Az NB II 16. fordulójában csapatunk a feljutásra pályázó, 2. helyen álló Kisvárda otthonában lépett pályára. Bátran kezdtük a találkozót, saját térfelén letámadtuk a hazai csapatot, akik jó 20 percig igen gyenge és enervált játékot mutattak, köszönhetően annak, hogy nem engedtünk nekik területet. Az első félidő második felében már bátrabban rohamozott a Kisvárda, de Somodi kapuja gyakorlatilag egyszer sem forgott veszélyben.

A második félidő az elsőhöz hasonlóan kezdődött, annyi különbséggel, hogy Hegedűs Dávid révén az 59. percben a vezetést is sikerült megszereznünk. Sajnos az örömünk csak 10 percig tartott, hiszen a 69. percben egy bal oldali támadás végén a labda megtalálta a hosszún érkező Ilicet, aki Somodi mellett 2 méterről a kapuba gurította a labdát. Az egyenlítő találat felpörgette a haziakat, akik 2 perc múlva Melnyik fejesével közel kerültek a vezetés megszerzéséhez is, de a labda a kapu mellé szállt. Ezt követően ismét kiegyenlített játék folyt a pályán, nagy helyzet egyik csapat előtt sem adódott, hiába rohamozott rendületlenül a hazai csapat. A 90 perc leteltével 4 perc hosszabbítás következett, amelyben egyik csapat sem szerzett újabb gólt, így értékes ponttal távozhattunk Kisvárdáról.

Kondás Elemér: Ellenfelünk igazolta hírét, tudtuk, hogy masszív csapat, ezt bebizonyították. Harcos meccs volt, az ellenfelünk az első félidőben sok támadásunkat megakadályozta, bár az utolsó 10 percben már voltak helyzeteink. A második félidőben a bekapott gól is kellett ahhoz, hogy felébredjünk, hiszen nagyot küzdöttünk az egyenlítésért, ami szerencsére sikerült is. Ezt követően próbáltunk támadni, de közben óvatosak is voltunk, hiszen benne volt az is, hogy a vendégek egy kontrából újra betalálnak és akkor már nem tudunk visszajönni. Ebben a meccsben ennyi volt, igazságos döntetlent született.

Vitelki Zoltán: Szeretnék gratulálni a csapatomnak a mai teljesítményhez. Mindenki megtett mindent, hogy egy jó csapat otthonából ponttal távozhassunk, ez nagy teljesítmény! Egy picit hiányoltam az önbizalmat a támadójátékunkból, persze a hazai csapat nagy nyomást helyezett ránk. Az első félidőben eldönthették volna a meccset, a második félidő már kiegyenlített küzdelmet hozott. Nagy bravúr részünkről ez a pontszerzés egy bajnokesélyes csapat otthonában!

 

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk