Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcikai SC-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 100 néző
Vezette: Ducsai József (Varga Gábor, Szilágyi Norbert)

KBSC:
Fila - Palmes, Belényesi, Heil, Süttő - Kovács O. (Constantinescu, 74.), Hegedűs D. - Gábor, Sigér, Kanalos (Orovecz, 67.) - Murai (Engel, 70.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Szolnok:
Gazsi - Molnár R., Balogh M., Ágoston, Földi - Farkas A., Kenderes - Jasarevic (Csirmaz I., 60.), Pantovic, Tóth L. - Angyal N. (Olasz D., 60.)
Vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerzők: Murai (42.), Gábor (47.) ill. Tóth L. (93.)
Sárga lap: Heil (69.) ill. Farkas A. (11.), Földi (58.)

1. félidő:
A találkozó első 45 percében csapatunk birkolta többet a labdát, főleg a bal szélen Kanalos és Süttő révén próbáltunk támadásokat vezetni. A Szolnok alig-alig jött át a térfelünkre, ráadásul ha nem lettek volna Tóth László távoli lövései, azt is mondhatnánk, hogy lövésük is alig akadt. Fölényünk a 42. percben érett góllá, amikor újra a bal oldalon támadtunk, Süttő cselezte le magát az alapvonalig, majd középre passzolt, ahol az érkező Murai 3 méterről a kapuba lőtt. (1-0) Az első 45 percet Süttő szabadrúgása zárta, melyet a vendégek kapusa magabiztosan hárított. 

2. félidő:
Kiválóan kezdtük a második félidőt, hiszen egy szép egyéni megoldás végén Gábor már a 47. percben betalált, ami olyan lendületet adott a fiatal játékosnak, hogy perceken belül akár több gólt és gólpasszt is jegyezhetett volna. A játék képe nem változott sokat, hiszen továbbra is csapatunk támadott többet, a vendégek csak távoli lövésekkel próbálkoztak és az első félidőhöz hasonlóan Tóth révén. A hajrában Orovecz révén újabb gólokat szerezhettünk is volna, azonban a 93. percben végül az egész mérkőzésen agilisan játszó Tóth révén a Szolnok szépített. Győzelmünk ennek ellenére nem forgott veszélyben, sikerült jól indítani a bajnoki szezont. 

Vitelki Zoltán:
Nem volt könnyű mérkőzés, és itt nem csak a külső körülményekre gondolok, hiszen a pálya talaja sem tette lehetővé a folyamatos játékot. Csapatomat elismerés illeti, hiszen az egész mérkőzésen jól játszott és egy jó ellenfelet sikerült legyőzni. Ránk fért már ez a győzelem, reménykedünk a hasonló folytatásban. 

Balogh Pál:
Gratulálok a hazai csapatnak, mert jól kihasználta az adódó lehetőségeket, mi súlyos egyéni hibákat vétettünk a gólok előtt. Győzelmi reményekkel érkeztünk a mérkőzésre, az első félidőben ennek fényében több lehetőséget is kidolgoztunk, a kapott gól a legroszabbkor jött. A második gól nagyban meghatározta a mérkőzés kimenetelét, a mi gólunk a végén csak szépségtapasz volt. 

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk