Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ideje javítani!

Ideje javítani!

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 2018. április 1., 16:30
Vezeti: Nagy Norbert (Varga Gábor, Szilágyi Norbert)
Tartalékjátékvezető: Mencsik László

Az NB II 28. fordulójában a tabella 4. helyén álló Gyirmót FC Győr ellen javítana csapatunk eddigi gyengébb tavaszi formáján. Persze nem csak a tavaszi formával lehetünk elégedetlenek, hiszen legutóbbi 9 mérkőzésünkön mindössze 4 pontot tudtunk szerezni. A tabellán így már csak a 12. helyet foglaljuk el, igaz előnyünk továbbra is 8 pont a már kieső helyen álló Mosonmagyaróvár előtt.

A Gyirmót velünk ellentétesen kimondottan rosszul kezdte a bajnokságot, emlékezetes, hogy Takács Péter bombagóljával mi is remek győzelmet arattunk ellenfelünk otthonában. Az ősszel a rossz szereplés miatt menesztve is lett Molnár Ladislav vezetőedző. A 2018-as évet új szakmai stábbal kezdte a győri gárda, a sportigazgató Hannich Péter, a vezetőedző Szepessy László lett. A keretet is igyekeztek jól erősíteni, érkezett a Budaörs egyik legjobbja Horváth Roland, a nagy NB II-es rutinnal rendelkező Laki Balázs valamint a Debrecenben is megforduló Szilvási Péter. A változtatások eredményre is vezettek az NB I-be vágyó klubnál, hiszen 4 tavaszi mérkőzésük közül 3-at is megnyertek és a negyedik összecsapás is döntetlenre végződött a dobogós Nyíregyháza otthonában.

Mint kiemeltük csapatunk legutóbbi 9 mérkőzésén mindössze 4 pontot gyűjtött, ezt is tavasszal a Szolnok és a Dorog csapatai ellen. Sajnos a Soroksár ellen is hiába alakítottunk ki rengeteg helyzetet a hétközi fordulóban rúgott gól nélkül nem fogunk tudni mérkőzéseket nyerni. Bizakodásra adhat okot azonban, hogy a következő két mérkőzésünket hazai pályán játszhatjuk, igaz sem most a Gyirmót sem jövő héten a Szeged ellen nem lesz majd könnyű dolgunk.

A Gyirmót FC Győr elleni összecsapásunk vasárnap 16:30-tól kezdődik a Tiszaújvárosi Sportcentrumban. A mérkőzés játékvezetője Nagy Norbert lesz, aki a 2017/18-as szezonban már négyszer is működött közre tiszaújvárosi mérkőzéseinken. Ezek a mérkőzések a következőek voltak: KBSC-Soroksár 1-0, KBSC-Mosonmagyaróvár 0-0, KBSC-ZTE 2-0, KBSC-Szolnok 2-1. Reméljük a jó sorozat a hétvégén is folytatódni fog. 

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk