Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fontos mérkőzés előtt

Fontos mérkőzés előtt

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Szeged 2011-Grosics Akadémia
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 2018. április 8., 16:30
Vezeti: Berényi Tamás (Máyer Gábor, Baghi Csaba)
Tartalékjátékvezető: Farkas Tibor

Nagyon fontos mérkőzést játszik csapatunk az NB II 29. fordulójában, hiszen ellenfelünk a tabella 17. helyén álló Szeged lesz. A mérkőzés tétje azért is nagy, mert a kieséstől veszélyeztetett Szeged mindössze 6 ponttal van mögöttünk a tabellán, így egy esetleges győzelem esetén ismét a középmezőny eleje felé vehetnénk az irányt, azonban egy vereséget követően már komoly közelségbe kerülne a kieső zóna. Ráadásul jövő szerdán a szintén kiesés ellen küzdő Budafok otthonába látogatunk, így két forduló múlva sokkal tisztább képet kaphatunk majd az erőviszonyokról.

Szeptemberben, a 10. fordulóban szerepeltünk Gyulán és Heil fejesgóljának köszönhetően 3 ponttal távoztunk, ami akkor még azt jelentette, hogy csak két pontra voltunk az első helytől. Most pedig már csak 6 pontra vannak a kieső helyek, micsoda különbség…

A Szeged az őszi szezont rosszul zárta, csak jobb gólkülönbsége miatt nem telet kieső helyen. Ráadásul a szezon végét követően Supka Attila vezetőedző is távozott. A csapatot most Őze Tibor és Goran Kopunovics kettőse irányítja. A tavaszi kezdte remekül sikerült, hiszen hazai pályán győzték le simán a Vácot, azonban ezt követően folytatódott a rossz sorozat, ami a legutóbbi fordulóban egy Soroksár elleni győzelemmel zárult.

Csapatunk tavaszi szereplése továbbra sem túl fényes, hiszen a múlt héten két vereséget is elszenvedtünk, így a tabella 12. helyére csúsztunk vissza. A vasárnapi mérkőzésen ráadásul biztosan nem léphet pályára Raúl Palmes, aki a Gyirmót elleni összecsapáson begyűjtötte 5. sárga lapját, így Vitelki Zoltánnak mindenképpen változtatnia kell a védelem megszokott összetételén.

A vasárnapi találkozó játékvezetője Berényi Tamás lesz, aki legutóbb 2017 márciusában a DVTK tartalék elleni NB III-as bajnokinkat vezette, melyen 4-1-s győzelmet arattunk.

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk