Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)
Budafoki MTE Sporttelep, 150 néző
Vezette: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)

Budafok:
Szabó B. - Margitics A., Csizmadia, Gubacsi, Forgács P. - Filkor A., Vass M. - Kovács D. (Vég, 72.), Kercsó, Ihrig-Farkas (Vankó, 63.) - Kokenszky (Pölöskey, 60.)
Vezetőedző: Gálhidi György

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes (Constantinescu, 38., Gábor, 62.), Belényesi, Heil, Tóth Sz. - Engel (Kristófi, a szünetben), Sigér, Hegedűs D., Mikló - Bene, Kanalos
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Kovács D. (27.)
Sárga lap: Pölöskei (82.) ill. Mikló (39.), Tóth Sz. (44.)

A tavaszindító Szolnok elleni győzelmet követően mindenki bizakodó volt a szezont illetően, azonban azóta csak két pontot sikerült begyűjtenünk és a Budafok elleni mérkőzés sem ígérkezett könnyűnek. A védelembe visszatérhetett Palmes, aki azonban csak 38 percet töltött a pályán, hiszen kisebb sérülés miatt le kellett cserélni. Csak úgy, mint a helyére beálló Constantinescut és Engelt. Palmes azonban még a pályán láthatta, ahogy Kovács Dávid a 27. percben megszerzi a találkozó egyetlen gólját, ami eldöntötte a három pont sorsát. A második félidő hiába támadtunk, csak helyzetekig jutottunk, így az újabb vereséget követően ismét közelebb kerültünk a kiesőzónához. Ráadásul vasárnap az MTK otthonába látogatunk majd, ahol nem mi leszünk az esélyesek...

Gálhidi György: 
Helyzetünkből adódóan csak a győzelem volt elfogadható, s mivel a csapat megnyerte a mérkőzést, minden dicséretet megérdemel.

Vitelki Zoltán: 
Az első félidőben nagy hibaszázalékkal játszottunk, a másodikban a küzdeni akarással nem volt különösebb probléma, de ez ezúttal nem volt elég. 

 

További híreink

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Szerdán az Eger NBIII-as felnőtt csapatával játszunk felkészülési mérkőzést

Dátum: 2018. szept 17. 10:00

018. 09.19-én 10:30-as kezdéssel felnőtt NBII-es csapatunk az NBIII Keleti-csoportjában szereplő Eger csapatával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó helyszíne az Elek Ákos Utánpótlás Központ Putnok. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Győzelem a Balmazújváros ellen

Dátum: 2018. szept 08. 10:17

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott csapatunk a Balmazújváros ellen, melyen 3-0-ás győzelmet aratott.

Pénteken edzőmeccs

Dátum: 2018. szept 05. 12:44

Pénteken 11 órától edzőmérkőzésen fogadjuk a Balmazújváros csapatát a putnoki Elek Ákos Utánpótlás Központban.

Mérkőzések

PÉCSI MFC - KAZINCBARCIKA

PÉCS, PMFC STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk