Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)
Budafoki MTE Sporttelep, 150 néző
Vezette: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)

Budafok:
Szabó B. - Margitics A., Csizmadia, Gubacsi, Forgács P. - Filkor A., Vass M. - Kovács D. (Vég, 72.), Kercsó, Ihrig-Farkas (Vankó, 63.) - Kokenszky (Pölöskey, 60.)
Vezetőedző: Gálhidi György

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes (Constantinescu, 38., Gábor, 62.), Belényesi, Heil, Tóth Sz. - Engel (Kristófi, a szünetben), Sigér, Hegedűs D., Mikló - Bene, Kanalos
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Kovács D. (27.)
Sárga lap: Pölöskei (82.) ill. Mikló (39.), Tóth Sz. (44.)

A tavaszindító Szolnok elleni győzelmet követően mindenki bizakodó volt a szezont illetően, azonban azóta csak két pontot sikerült begyűjtenünk és a Budafok elleni mérkőzés sem ígérkezett könnyűnek. A védelembe visszatérhetett Palmes, aki azonban csak 38 percet töltött a pályán, hiszen kisebb sérülés miatt le kellett cserélni. Csak úgy, mint a helyére beálló Constantinescut és Engelt. Palmes azonban még a pályán láthatta, ahogy Kovács Dávid a 27. percben megszerzi a találkozó egyetlen gólját, ami eldöntötte a három pont sorsát. A második félidő hiába támadtunk, csak helyzetekig jutottunk, így az újabb vereséget követően ismét közelebb kerültünk a kiesőzónához. Ráadásul vasárnap az MTK otthonába látogatunk majd, ahol nem mi leszünk az esélyesek...

Gálhidi György: 
Helyzetünkből adódóan csak a győzelem volt elfogadható, s mivel a csapat megnyerte a mérkőzést, minden dicséretet megérdemel.

Vitelki Zoltán: 
Az első félidőben nagy hibaszázalékkal játszottunk, a másodikban a küzdeni akarással nem volt különösebb probléma, de ez ezúttal nem volt elég. 

 

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk