Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)
Budafoki MTE Sporttelep, 150 néző
Vezette: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)

Budafok:
Szabó B. - Margitics A., Csizmadia, Gubacsi, Forgács P. - Filkor A., Vass M. - Kovács D. (Vég, 72.), Kercsó, Ihrig-Farkas (Vankó, 63.) - Kokenszky (Pölöskey, 60.)
Vezetőedző: Gálhidi György

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes (Constantinescu, 38., Gábor, 62.), Belényesi, Heil, Tóth Sz. - Engel (Kristófi, a szünetben), Sigér, Hegedűs D., Mikló - Bene, Kanalos
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Kovács D. (27.)
Sárga lap: Pölöskei (82.) ill. Mikló (39.), Tóth Sz. (44.)

A tavaszindító Szolnok elleni győzelmet követően mindenki bizakodó volt a szezont illetően, azonban azóta csak két pontot sikerült begyűjtenünk és a Budafok elleni mérkőzés sem ígérkezett könnyűnek. A védelembe visszatérhetett Palmes, aki azonban csak 38 percet töltött a pályán, hiszen kisebb sérülés miatt le kellett cserélni. Csak úgy, mint a helyére beálló Constantinescut és Engelt. Palmes azonban még a pályán láthatta, ahogy Kovács Dávid a 27. percben megszerzi a találkozó egyetlen gólját, ami eldöntötte a három pont sorsát. A második félidő hiába támadtunk, csak helyzetekig jutottunk, így az újabb vereséget követően ismét közelebb kerültünk a kiesőzónához. Ráadásul vasárnap az MTK otthonába látogatunk majd, ahol nem mi leszünk az esélyesek...

Gálhidi György: 
Helyzetünkből adódóan csak a győzelem volt elfogadható, s mivel a csapat megnyerte a mérkőzést, minden dicséretet megérdemel.

Vitelki Zoltán: 
Az első félidőben nagy hibaszázalékkal játszottunk, a másodikban a küzdeni akarással nem volt különösebb probléma, de ez ezúttal nem volt elég. 

 

További híreink

KBSC - NYIREGYHÁZA SPATACUS FC - NB2 20. FORDULÓ

Dátum: 2018. dec 09. 11:39

A Merkantil Bank LIga 20. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadja a Kazincbarcika a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

KBSC - BÉKÉSCSABA -NB2 19.forduló

Dátum: 2018. dec 02. 12:57

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadja a KBSC a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

PAFC - KBSC

Dátum: 2018. nov 15. 09:00

Pénteken a Puskás Akadémia ellen lép pályára a KBSC!

KBSC - AQVITAL FC CSÁKVÁR

Dátum: 2018. nov 11. 12:10

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a putnoki Várady Béla Sportközpontban az Aqvital FC Csákvár csapata ellen lép pályára a KBSC.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk