Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Közelebbi helyszín

Közelebbi helyszín

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A hét elején a Borsod Online cikke idézte Knopp Richárdot, a Putnok FC ügyvezetőjét, aki ott elmondta, hogy már most hétvégén felújított otthonukban fogadhatják a Diósgyőr tartalékcsapatát NB III-as bajnokin. Mivel korábban szó volt róla, hogy a putnoki pálya elkészültét követően mi is ide tehetjük át hazai pályánkat Tiszaújvárosból, így az ügyben megkerestük Csákány Csaba technikai vezetőt. 

Ő portálunknak elmondta, hogy az illetékes szervek hétfőn tartanak majd bejárást a létesítményben és ha mindent megfelelőnek találnak, akkor az április 22-i Sopron elleni bajnoki mérkőzés már ott kerül majd megrendezésre. 

Fotó: www.putnokfc.hu

 

 

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk