Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezető otthonába látogatunk

A listavezető otthonába látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

MTK Budapest-Kazincbarcika
2018. április 15., 17:00, Hidegkuti Nándor Stadion
Vezeti: Kovács Gergely (Kepe Arnold, Legeza László)
Tartalékjátékvezető: Gaál Ákos

Október első napján az NB II 11. fordulójában igazi rangadót rendeztek Tiszaújvárosban. Csapatunk akkor egy kiváló sorozatának köszönhetően a harmadik helyen állt, így közel 2000 néző előtt fogadhatta Tiszaújvárosban a listavezető MTK-t. A találkozó a végletekig kiegyenlített volt, egy 81. percben esett Torghelle góllal mégis a fővárosi kék-fehérek vitték el a három pontot.

Az MTK helyzete azóta nem változott, csapatunk viszont a dobogó helyett már a kiesés elkerüléséért küzd. Vasárnap pedig egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az MTK hazai pályán egy Dorog elleni 0-0-t leszámítva minden mérkőzését meg tudta nyerni. A fővárosiak kerete azonban lesz teljes ellenünk, hiszen kisebb nagyobb sérülések és eltiltás miatt hiányozni fog Torghelle Sándor, Baki Ákos, Szerencsi Miklós, Korozmán Kevin, Talabér Attila, Hrepka Ádám és Deutsch Bence is.

Csapatunk a Budafok elleni szerdai vereséget követően nagyon nehéz helyzetbe került, hiszem már csak három ponttal kerüljük el a kieső helyeket, igaz még egy győzelemnyi előnyünk is van a 30 pontos csapatok előtt.

A vasárnapi bajnoki mérkőzést Kovács Gergely vezeti, aki eddig mindössze őszi, gyirmóti győzelmünk alkalmával működött közre barcikai mérkőzésen. Reméljük holnap is siker ahhoz hasonló bravúrt véghez vinnünk egy erős csapat otthonában.

A találkozóra szurkolóink a helyszínen 800 forintért válthatnak belépőket.

További híreink

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Szerdán az Eger NBIII-as felnőtt csapatával játszunk felkészülési mérkőzést

Dátum: 2018. szept 17. 10:00

018. 09.19-én 10:30-as kezdéssel felnőtt NBII-es csapatunk az NBIII Keleti-csoportjában szereplő Eger csapatával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó helyszíne az Elek Ákos Utánpótlás Központ Putnok. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Győzelem a Balmazújváros ellen

Dátum: 2018. szept 08. 10:17

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott csapatunk a Balmazújváros ellen, melyen 3-0-ás győzelmet aratott.

Pénteken edzőmeccs

Dátum: 2018. szept 05. 12:44

Pénteken 11 órától edzőmérkőzésen fogadjuk a Balmazújváros csapatát a putnoki Elek Ákos Utánpótlás Központban.

Mérkőzések

PÉCSI MFC - KAZINCBARCIKA

PÉCS, PMFC STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk