Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezető otthonába látogatunk

A listavezető otthonába látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

MTK Budapest-Kazincbarcika
2018. április 15., 17:00, Hidegkuti Nándor Stadion
Vezeti: Kovács Gergely (Kepe Arnold, Legeza László)
Tartalékjátékvezető: Gaál Ákos

Október első napján az NB II 11. fordulójában igazi rangadót rendeztek Tiszaújvárosban. Csapatunk akkor egy kiváló sorozatának köszönhetően a harmadik helyen állt, így közel 2000 néző előtt fogadhatta Tiszaújvárosban a listavezető MTK-t. A találkozó a végletekig kiegyenlített volt, egy 81. percben esett Torghelle góllal mégis a fővárosi kék-fehérek vitték el a három pontot.

Az MTK helyzete azóta nem változott, csapatunk viszont a dobogó helyett már a kiesés elkerüléséért küzd. Vasárnap pedig egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az MTK hazai pályán egy Dorog elleni 0-0-t leszámítva minden mérkőzését meg tudta nyerni. A fővárosiak kerete azonban lesz teljes ellenünk, hiszen kisebb nagyobb sérülések és eltiltás miatt hiányozni fog Torghelle Sándor, Baki Ákos, Szerencsi Miklós, Korozmán Kevin, Talabér Attila, Hrepka Ádám és Deutsch Bence is.

Csapatunk a Budafok elleni szerdai vereséget követően nagyon nehéz helyzetbe került, hiszem már csak három ponttal kerüljük el a kieső helyeket, igaz még egy győzelemnyi előnyünk is van a 30 pontos csapatok előtt.

A vasárnapi bajnoki mérkőzést Kovács Gergely vezeti, aki eddig mindössze őszi, gyirmóti győzelmünk alkalmával működött közre barcikai mérkőzésen. Reméljük holnap is siker ahhoz hasonló bravúrt véghez vinnünk egy erős csapat otthonában.

A találkozóra szurkolóink a helyszínen 800 forintért válthatnak belépőket.

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk