Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezető otthonába látogatunk

A listavezető otthonába látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

MTK Budapest-Kazincbarcika
2018. április 15., 17:00, Hidegkuti Nándor Stadion
Vezeti: Kovács Gergely (Kepe Arnold, Legeza László)
Tartalékjátékvezető: Gaál Ákos

Október első napján az NB II 11. fordulójában igazi rangadót rendeztek Tiszaújvárosban. Csapatunk akkor egy kiváló sorozatának köszönhetően a harmadik helyen állt, így közel 2000 néző előtt fogadhatta Tiszaújvárosban a listavezető MTK-t. A találkozó a végletekig kiegyenlített volt, egy 81. percben esett Torghelle góllal mégis a fővárosi kék-fehérek vitték el a három pontot.

Az MTK helyzete azóta nem változott, csapatunk viszont a dobogó helyett már a kiesés elkerüléséért küzd. Vasárnap pedig egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az MTK hazai pályán egy Dorog elleni 0-0-t leszámítva minden mérkőzését meg tudta nyerni. A fővárosiak kerete azonban lesz teljes ellenünk, hiszen kisebb nagyobb sérülések és eltiltás miatt hiányozni fog Torghelle Sándor, Baki Ákos, Szerencsi Miklós, Korozmán Kevin, Talabér Attila, Hrepka Ádám és Deutsch Bence is.

Csapatunk a Budafok elleni szerdai vereséget követően nagyon nehéz helyzetbe került, hiszem már csak három ponttal kerüljük el a kieső helyeket, igaz még egy győzelemnyi előnyünk is van a 30 pontos csapatok előtt.

A vasárnapi bajnoki mérkőzést Kovács Gergely vezeti, aki eddig mindössze őszi, gyirmóti győzelmünk alkalmával működött közre barcikai mérkőzésen. Reméljük holnap is siker ahhoz hasonló bravúrt véghez vinnünk egy erős csapat otthonában.

A találkozóra szurkolóink a helyszínen 800 forintért válthatnak belépőket.

További híreink

KBSC - NYIREGYHÁZA SPATACUS FC - NB2 20. FORDULÓ

Dátum: 2018. dec 09. 11:39

A Merkantil Bank LIga 20. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadja a Kazincbarcika a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

KBSC - BÉKÉSCSABA -NB2 19.forduló

Dátum: 2018. dec 02. 12:57

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadja a KBSC a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

PAFC - KBSC

Dátum: 2018. nov 15. 09:00

Pénteken a Puskás Akadémia ellen lép pályára a KBSC!

KBSC - AQVITAL FC CSÁKVÁR

Dátum: 2018. nov 11. 12:10

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a putnoki Várady Béla Sportközpontban az Aqvital FC Csákvár csapata ellen lép pályára a KBSC.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk