Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Soproni VSE 1-0 (1-0)

Kazincbarcika-Soproni VSE 1-0 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Soproni VSE 1-0 (1-0)
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 400 néző
Vezette: Nazsa Tamás (Máyer Gábor, Szilágyi Norbert

KBSC:
Somodi - Tóth Sz. (Murai, 67.), Belényesi, Palmes, Süttő - Kristófi (Orovecz, 72.), Hegedűs D., Mikló, Engel - Kanalos, Bene (Lőrincz, 77.)
Vezetőedző: Koleszár György

Soproni VSE:
Kunsági - Harangozó, Koronczai (Kitl K., 68.), Czingáber, Varga R. - Tóth M., Gyürki - Kővári R. (Bor, a szünetben), Horváth P., Angyal Zs. - Szabó V. (Batizi-Pócsi, a szünetben)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerzők: Tóth Sz. (29.)
Sárga lap: Hegedűs (95.) ill. Varga R. (51.), Harangozó (55.), Czingáber (69.), Tóth M. (91.)
Kiállítva: Czingáber (94.)

Egyik csapat sem várhatta kedvező előjelekkel a találkozó kezdetét, hiszen a Sopron jelentős lemaradással állt a tabella utolsó helyén, míg csapatunk a hétközben egy edzőváltáson esett át. Vitelki Zoltán távozását követően Koleszár Györgyre hárult az a feladata, hogy a csapatot kihozza a hetek óta tartó mély gödörből. Az első félidő elején nagy vehemenciával vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, de közel 20 percig nagy helyzetet nem sikerült kialakítani. A 29. percben aztán Tóth Szabolcs távoli lövésével megszereztük a vezetést, és ha pár perccel később Bene lövése kicsit beljebb megy, akkor már két gólos vezetésnek örülhettünk volna. A Sopron első kaput eltaláló lövése az első félidő hosszabbításában jött Horváthtól. 

A második félidő egy gyors soproni lehetőséggel kezdődött, melyet követően Koleszár mester keményen leteremtette csapatát. Ezt követően Palmes és Engel révén két lövésünk is volt, míg a túloldalon Batizi-Pócsi és Horváth is veszélyeztetett. A soproniak gyakran nem találtak gyors kontráink ellenszerét, ennek köszönhetően 25 perc alatt három sárga lapot is begyűjtöttek. A 77. percre mindkét csapat kihasználta cserelehetőségeit, igaz ez nálunk Tóth Szabolcs és Bene Attila esetében inkább kényszer volt, mint kötelezettség. A hajrára úgy tűnt, hogy mindkét csapat elfáradt, bár a Sopron próbált támadni, védelmünk kiválóan állt a lábán, így Somodi kapuja egy percig sem forgott veszélyben. A hosszabbításban a soproni Czingáber második sárgája után a kiállítás sorsára jutott. Újabb gól már nem született, hosszú idő után ismét győztes mérkőzést tudhatunk magunk mögött!

Koleszár György:
Nem volt egyszerű dolgunk, rég volt ilyen nagyon nehéz mérkőzésem. Sajnos sok hiányzónk volt, de ígyis rengeteg helyzetet ki tudtunk alakítani, hiszen az első félidőben a gól mellett még 3 nagy helyzetünk is volt. A mi helyzetünkben minden három pontnak nagy jelentősége van. Egy dolog motivál, hogy a Kazincbarcikát NB II-ben tartsuk!

Bekő Balázs:
7 órás utazást követően ennyi volt a csapatban. Nincsenek illúzióink, már a jövő csapatát keressük! 

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk