Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 2-4 (0-2)

Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 2-4 (0-2)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 2-4 (0-2)
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 400 néző
Vezette: Gyarmati II Tibor (Szert Balázs, Varga Gábor)

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő (Gábor, 32.) - Palmes, Kovács O. (Sigér, a szünetben) - Engel (Murai, 50.), Kanalos, Mikló - Kristófi
Vezetőedző: Koleszár György

Győr:
Szatmári - Kovács K., Vadász, Debreceni, Rokszin - Bagi I., Magasföldi, Szatmári L. - Beliczky (Zamostny, 66.), Erdélyi, Szánthó (Múcska, 75.)
Vezetőedző: Szentes Lázár

Gólszerzők: Heil (49.), Kanalos (72.) ill. Szatmári L. (17.), Magasföldi (21.), Zamostny (77.), Erdélyi (86.)
Sárga lap: Süttő (22.), Kovács O. (29.), Gábor (66.) ill. Szánthó (62.), Beliczky (66.)

A 21. percben már 0-2 állt az eredményjelző, ami nem feltételez jó kezdést. Ez teljes mértékben igaz is volt, hiszen hiába próbáltuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést az első félidő elején, a Győr két kontrából Szatmári és Magasföldi révén hamar két gólos előnyt szerzett. A folytatásban a játék képe nem sokatt változott és Koleszár mester hiába próbált már a félidő közepén változtatni, gólt nem sikerült szereznünk és igazából nagy veszélyt nem is jelentettünk Szatmári kapujára. Ellenben egy-két kontra végén a győriek megint közel járták a gólszerzéshez, de végül az első félidő 0-2-vel zárult. 

A második félidő álomszerűen indult, hiszen Heil már a 49. percben szépített, majd ezt követően sorra dolgoztuk ki helyzeteinket, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Közben a játékvezető kezéből az irányítás kezdett kicsúszni, hiszen kétes helyzetben hozott furcsa ítéleteivel folyamatosan borzolta a játékosok és a nézők idegeit. A 72. percben Kanalos szép góljával sikerült az egyenlítés, de 5 perc múlva egy újabb vitatott játékvezetői ítéletet követő győri kontrából Zamostny megszerezte a harmadik győri gólt is. A hajrára teljesen elfáradtunk és kinyíltunk, a 86. percben Erdélyi megszerezte a negyedik győri gólt is. Hiába küzdöttünk szépen két gólos hátrányból felállva, a Győr ezúttal is négy gólt szerezve győzött le minket. 

Jók: Kanalos ill. Szánthó, Erdélyi

Koleszár György:
0-2-ről felálltunk és kiegyenlítettünk, úgy gondolom, hogy meg volt annak is a lehetősége, hogy megfordítsuk a mérkőzést. Az, hogy jobb csapat, és a rutin a Győr javára billentette a mérleg nyelvét a mai mérkőzésen.

Szentes Lázár:
Az első félidőben magabiztosan játszottunk és két gólt szereztük, biztos győzelemnek tűnt a mérkőzés. A második félidőt úgy kezdtük, ahogy azt 2-0-ás vezetésnél nem szabad, ekkor az ellenfél ki is egyenlített. Szerencsére 2-2 után a végjátékban két gólt lőve eldöntöttük a mérkőzést. 

 

További híreink

Egy győzelem, egy vereség

Dátum: 2019. ápr 23. 11:30

U 19, U 17 mérkőzések

KBSC - BSS MONOR

Dátum: 2019. ápr 21. 16:30

Múlt héten a listavezető ZTE otthonában vendégeskedtünk, most pedig a sereghajtó BSS Monor csapata ellen lépünk pályára a putnoki Várady Béla Sportközpontban a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában.

U-8 Kiváló eredmények a rangos tornán

Dátum: 2019. ápr 15. 09:15

Magas színvonalú, U8-as tornán vettünk részt a 2011-ben született játékosainkkal Debrecenben.

U-9 Tartalmas, eredményes hétvége csapatunk mögött

Dátum: 2019. ápr 15. 09:11

Bozsik torna Putnokon

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk