Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)

ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)
Zalagerszeg, Városi Stadion, 524 néző
Vezette: Szilasi Szabolcs (Bertalan Dávid, Bede Tamás)

ZTE:
Kovács Z. - Króner, Devecseri, Nagy T. (Forgács A., a szünetben), Lencsés - Hudák M., Patvaros - Vernes, Bedi, Horváth K. (Jelena, 81.) - Babati B. (Kovács Á., 79.)
Vezetőedző: Artner Tamás

KBSC:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő - Sigér (Kovács O., 69.), Palmes - Kanalos, Mikló, Kristófi (Boros, 72.) - Bene (Gábor, 69.)
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerzők: Króner (34.), Vernes (75.) ill. Belényesi (74.), Boros (79.)
Sárga lap: Vernes (78.), Króner (92.) ill. Kristófi (48.)

A szintén a kiesés elkerüléséért küzdő Zalaegerszeg otthonában lépett pályára csapatunk az NB II aktuális fordulójában. Az első félidő első 10-15 percét egymás megismerésével töltötték a csapatok, majd a mieink percei következtek. Előbb Süttő szép megindulása végén Kristófi lövését védte bravúrral Kovács, majd Heil találta el a kapufát. A kihagyott helyzetek után feljött a ZTE és főleg védelmi hibáinkat kihasználva alakítottak ki helyzeteket. A 34. percben egy szögletet követően Króner érkezett a hosszún és védője szorításában a kapuba fejelt. A bekapot gól kicsit megfogott minket és csak Somodi védéseinek köszönhettük, hogy nem nőtt a hazai előny. A félidő hajrájában aztán megint Kristófi lőhetett volna gólt, de ismét Kovácsot találta el.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét edző cserékkel próbált frissíteni csapatán. Ez nekünk sikerült jobban, hiszen Gábor Lukács és Boros Gábor beállítása lendületet vitt a támadásainkba, a túl oldalon a támadók inkább a leshelyzetek számának növelésében jeleskedtek. Boros beállása után nem sokkal egy szép akció végén a felső lécet találta, de percekkel később egy szögletből Belényesi egyenlített. Örömünk nem tartott sokáig, hiszen a középkezdést követő zalaegerszegi támadás egy szerencsés Vernes góllal végződött. De nem adtuk fel és mentünk előre, a 79. percben egy kontra végén Gábor lövése még a kapufáról kipattant, de az érkező Boros 2 méterről fejjel a kapuba juttatta a labdát. A hajrában mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, nálunk Mikló, a hazai oldalon Kovács hibázott szinte üres kapura. Az utolsó percekben Somodi bravúros védése és Süttő gólvonalról kifejelt labdája okozott izgalmakat. A második félidő alapján mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, a döntetlen igazságosnak mondható. 

Artner Tamás:
Az elején rosszul játszottunk, mégis megszereztük a vezetést, sőt rövid időn belül eldönthettük volna a mérkőzést. Szereztünk egy szabályos gólt, de a bíró nem adta meg, pedig nagyon kellett volna nekünk a három pont.

Koleszár György:
A kidolgozott helyzeteink alapján akár nyerhettünk is volna. Igaz, az ellenfélnek is sok ziccere volt, de igazságtalan lett volna, ha pont nélkül maradunk. Ezzel még nem menekültünk meg, de erre a hozzáállásra és teljesítményre lehet alapozni.

További híreink

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Dátum: 2018. máj 27. 19:10

Vereséget szenvedtünk a Csákvártól, de az eredmények kedvező alakulásának köszönhetően bennmaradtunk az NB II-ben!

Kazincbarcika-Csákvár ÉLŐ

Dátum: 2018. máj 27. 15:59

Online szöveges tudósítás az NB II 37. fordulójában rendezett Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár találkozóról. Hajrá Barcika!

Célegyenesben

Dátum: 2018. máj 26. 19:21

Utolsó mérkőzését játssza pályaválasztóként csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ellenfelünk a Csákvár lesz, mely a tavaszi jó kezdést követően most ismét a kiesés szélére sodródott. Csapatunk egy jó eredménnyel bebiztosíthatja jövő évi másodosztályú tagságát.

BFC Siófok-Kazincbarcika 1-2 (0-2)

Dátum: 2018. máj 20. 19:34

Győzelem Siófokon is, egyre közelebb a bennmaradás!

Mérkőzések

CEGLÉDI VSE - KAZINCBARCIKA

ALBERTIRSA, ECSEDI LÁSZLÓ SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk