Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Mindkét oldalon nagy a tét

Mindkét oldalon nagy a tét

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kisvárda Master Good
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. május 13., 17:00
Vezeti: Böcskei Balázs (Máyer Gábor, Kovács Gábor)
Tartalékjátékvezető: Veizer Roland

A 35. forduló következik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, csapatunk a második helyen álló Kisvárdát fogadja Putnokon. Talán mindenki emlékszik rá, hogy ősszel nagy bravúrnak számító 1-1-es döntetlent értünk el a szabolcsiak otthonában, gólunkat Hegedűs Dávid szerezte. A szabolcsiakkal egyébként sokáig harcban álltunk a második helyért is, azonban mára már jobban kirajzolódtak az erőviszonyok. Csapatunk egy edzőváltás követően továbbra is a kiesés elkerüléséért küzd, míg a Kisvárda egy győzelemmel már meg is válthatja első osztályú belépőjét. Nekünk talán jobb lenne, ha ez a kérdés már a korábbi fordulókban eldőlt volna...

A Kisvárda először a 2012/13-as szezonban szerepelhetett az NB II-ben, de egy szezont követően kiestek. Az NB III-ban nem töltöttek sok időt, hiába győztük le őket mi is hazai pályán, a legnagyobb küzdelmet a Putnokkal vívták és 2014 tavaszán ismét egy osztállyal feljebb kerültek. Ezt követően már nem volt gond a másodosztályú tagság megtartása és a megfelelő anyagi és szakmai körülmények megteremtését követően ebben a szezonban érkezett el az a pont, hogy a csapat minden bizonnyal feljut a legjobbak közé, az NB I-be.

Pályaválasztóként legutóbb még a harmadosztályban találkoztunk a Kisvárdával és Kazincbarcikán 1-0-ás győzelmet arattunk. Jelenleg a 17. helyen állunk a tabellán, de az aktuális fordulóban több riválisunk is egymás ellen mérkőzik, így kedvező eredmények esetén előrébb léphetnénk a kieső zónától.

Nem jó előjel számunkra, hogy a találkozót az a Böcskei Balázs vezeti majd, aki az NB II-es szezonban még csak vesztes mérkőzéseinken működött közre (Budaörs 2x, MTK és Békéscsaba hazai pályán). Ha a távolabbi statisztikát nézzük, akkor is csak egy győztes meccset találunk még 2008-ból, mikor a Tököl otthonában tudtunk nyerni.

A találkozóra a belépés ezúttal is ingyenes lesz, minden szurkolót kérünk, hogy jöjjön el és buzdítsa csapatunkat a helyszínen!

 

További híreink

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Dátum: 2018. máj 27. 19:10

Vereséget szenvedtünk a Csákvártól, de az eredmények kedvező alakulásának köszönhetően bennmaradtunk az NB II-ben!

Kazincbarcika-Csákvár ÉLŐ

Dátum: 2018. máj 27. 15:59

Online szöveges tudósítás az NB II 37. fordulójában rendezett Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár találkozóról. Hajrá Barcika!

Célegyenesben

Dátum: 2018. máj 26. 19:21

Utolsó mérkőzését játssza pályaválasztóként csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ellenfelünk a Csákvár lesz, mely a tavaszi jó kezdést követően most ismét a kiesés szélére sodródott. Csapatunk egy jó eredménnyel bebiztosíthatja jövő évi másodosztályú tagságát.

BFC Siófok-Kazincbarcika 1-2 (0-2)

Dátum: 2018. máj 20. 19:34

Győzelem Siófokon is, egyre közelebb a bennmaradás!

Mérkőzések

CEGLÉDI VSE - KAZINCBARCIKA

ALBERTIRSA, ECSEDI LÁSZLÓ SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk