Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Mindkét oldalon nagy a tét

Mindkét oldalon nagy a tét

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kisvárda Master Good
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. május 13., 17:00
Vezeti: Böcskei Balázs (Máyer Gábor, Kovács Gábor)
Tartalékjátékvezető: Veizer Roland

A 35. forduló következik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, csapatunk a második helyen álló Kisvárdát fogadja Putnokon. Talán mindenki emlékszik rá, hogy ősszel nagy bravúrnak számító 1-1-es döntetlent értünk el a szabolcsiak otthonában, gólunkat Hegedűs Dávid szerezte. A szabolcsiakkal egyébként sokáig harcban álltunk a második helyért is, azonban mára már jobban kirajzolódtak az erőviszonyok. Csapatunk egy edzőváltás követően továbbra is a kiesés elkerüléséért küzd, míg a Kisvárda egy győzelemmel már meg is válthatja első osztályú belépőjét. Nekünk talán jobb lenne, ha ez a kérdés már a korábbi fordulókban eldőlt volna...

A Kisvárda először a 2012/13-as szezonban szerepelhetett az NB II-ben, de egy szezont követően kiestek. Az NB III-ban nem töltöttek sok időt, hiába győztük le őket mi is hazai pályán, a legnagyobb küzdelmet a Putnokkal vívták és 2014 tavaszán ismét egy osztállyal feljebb kerültek. Ezt követően már nem volt gond a másodosztályú tagság megtartása és a megfelelő anyagi és szakmai körülmények megteremtését követően ebben a szezonban érkezett el az a pont, hogy a csapat minden bizonnyal feljut a legjobbak közé, az NB I-be.

Pályaválasztóként legutóbb még a harmadosztályban találkoztunk a Kisvárdával és Kazincbarcikán 1-0-ás győzelmet arattunk. Jelenleg a 17. helyen állunk a tabellán, de az aktuális fordulóban több riválisunk is egymás ellen mérkőzik, így kedvező eredmények esetén előrébb léphetnénk a kieső zónától.

Nem jó előjel számunkra, hogy a találkozót az a Böcskei Balázs vezeti majd, aki az NB II-es szezonban még csak vesztes mérkőzéseinken működött közre (Budaörs 2x, MTK és Békéscsaba hazai pályán). Ha a távolabbi statisztikát nézzük, akkor is csak egy győztes meccset találunk még 2008-ból, mikor a Tököl otthonában tudtunk nyerni.

A találkozóra a belépés ezúttal is ingyenes lesz, minden szurkolót kérünk, hogy jöjjön el és buzdítsa csapatunkat a helyszínen!

 

További híreink

KBSC-ZTE

Dátum: 2018. okt 21. 13:49

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a bajnokság éllovasát a Zalaegerszeget fogadja a KBSC csapata Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik!

KBSC- DVTK

Dátum: 2018. okt 11. 11:23

Pénteken a DVTK csapata ellen játszik a KBSC!

KBSC - BUDAÖRS

Dátum: 2018. okt 03. 14:23

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a Budaörs csapatát fogadja a KBSC FC Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik nyomon.

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk