Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Kisvárda 3-1 (1-1)

Kazincbarcika-Kisvárda 3-1 (1-1)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Kisvárda Master Good 3-1 (1-1)
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 600 néző
Vezette: Böcskei Balázs (Máyer Gábor, Kovács Gábor)

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Süttő - Hegedűs (Tóth Sz., 62.), Kovács O. - Gábor (Engel, 75.), Sigér (Mikló, 66.), Kanalos - Boros
Vezetőedző: Koleszár György

Kisvárda:
Zöldesi - Oltean, Ryaskho, Jánvári - Lucas - Vári, Melnyik (Kovácsréti, 81.), Oláh G., Heffler N. (Hej, 56.) - Lukács R. (Misic, 75.), Ilic
Vezetőedző: Kondás Elemér 

Gólszerzők: Boros (17., 69.) ill. Oláh G. (22.)
Sárga lap: Kovács O. (6.), Gábor (31.), Boros (80.) ill. Lucas (86.)

Úgy érkezett Putnokra a Kisvárda csapata, hogy egy győzelem esetén biztosan feljutnak az első osztályba. Ennek köszönhetően szép számú szurkolótábor kísérte el őket, és a találkozót is nagy lendülettel kezdték, azonban stabil védekezésünknek köszönhetően nem tudtak gólhelyzetet kialakítani. Ellenben a túloldalon a 17. percben a Zalaegerszegen is nyerőnek bizonyuló Gábor, Boros kapcsolat újra működésbe lépett és utóbbi góljával megszereztük a vezetést. Sajnos örömünk csak 5 percig tartott, hiszen egy hibát kihasználva Oláh egyenlíteni tudott. A folytatásban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de újabb gólt az első félidő lefújásáig egyik csapat sem tudott szerezni. 

A második játékrész csapatunk nagy fölényét hozta, egy 5-10 perces időszakot leszámítva a Kisvárda nem tudott kibontakozni. Csapatunk kapuja elé szorította a vendégeket és Boros góljával a 69. percben újra megszerezte a vezetést. A Kisvárda a bekapott gólt követően sem tudott ritmust váltani, sőt ha pontosabbak vagyunk, akkor mi szerezhettünk volna újabb gólokat, de Zöldesi bravúrjai megmentették a Kisvárdát egészen a 92. percig, amikoris egy kontra végén Mikló végleg eldöntötte a három pont sorsát. 

Jók: az egész csapat ill. Zöldesi

Koleszár György:
Hatodik meccse vagyunk együtt, véleményem szerint meccsről-meccsre javult a csapat állapota, hozzállása és eredményessége is. Én nem lihegem túl sem a győzelmet, sem a vereséget, de ez a győzelem azért nevezhető kifejezetten jó eredménynek, mert véleményem szerint egy NB I-be feljutó és erős kerettel rendelkező csapatot sikerült legyőzni. 

Kondás Elemér:
Győzni jöttünk, de ellenfelünk megérdemelte a három pontot, mert jobban akarta azt. Néhány játékosom túl kényelmes volt és mélyen tudása alatt teljesített, így nem lehet pályára lépni egy ilyen fontosságú találkozón.
 

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk