Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Újonc csapat érkezik

Újonc csapat érkezik

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi FC
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 2018. augusztus 5., 17:30
Vezeti: Berényi Tamás (Szécsényi István, Kovács Gábor)

Az első fordulóban csapatunk és a Kaposvár is vereséggel indította a szezont, mi Nyíregyházán, míg a somogyiak hazai pályán a Gyirmót ellen szenvedtek vereséget. A Kaposvár korábban több szezonon keresztül is az elsőosztályban szerepelt, azonban az utóbbi években anyagi problémák és a gyengébb szereplés miatt egészen a megyei első osztályig süllyedtek, majd három szezont követően lettek ismét másodosztályúak.

A Kaposvár keretét rutinos, első osztályt is megjárt játékosok alkotják. Szurkolóink számára Hegedűs Dávid neve lehet a leginkább ismerős, hiszen a középpályás az előző szezonban csapatunkat erősítette. A csapat vezetőedzője a korábbi válogatott támadó Waltner Róbert.

Csapatunk kerete az elmúlt héten véglegesedett, miután érkezett két fiatal játékos Kiss Bence és Vajda Roland személyében, majd távozott Putnokra Süttő Attila, Tóth Szabolcs és Constantinescu is.

Célunk az első hazai bajnokin csakis a győzelem.

A találkozót a felnőtt és vendég szurkolók 800 forintos, míg diákok és nyugdíjasok 500 forintos egységáron tekinthetik meg.

Hajrá Barcika!

További híreink

Duna Aszfalt TVSE-Kazincbarcika 0-0

Dátum: 2018. aug 13. 09:58

Az NB II 3. fordulójában az újonc Tiszakécske otthonában léptünk pályára és a rengeteg kialakított helyzet ellenére csak gólnélküli döntetlent tudtunk elérni.

Újabb újonc következik

Dátum: 2018. aug 11. 10:14

Tiszakécskén folytatja bajnoki szereplését csapatunk, ellenfelünk a rendkívül rosszul rajtoló Duna Aszfalt TVSE lesz.

Jegyinformációk Tiszakécskére

Dátum: 2018. aug 10. 09:50

Az NB II 3. fordulójában Tiszakécskén lép pályára csapatunk vasárnap 17:30-tól. A tiszakécskei csapat tájékoztatása alapján a találkozóra egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők, de 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg azt.

Fótyik a forduló embere

Dátum: 2018. aug 10. 08:20

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

PUTNOK, VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk