Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Újonc csapat érkezik

Újonc csapat érkezik

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi FC
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 2018. augusztus 5., 17:30
Vezeti: Berényi Tamás (Szécsényi István, Kovács Gábor)

Az első fordulóban csapatunk és a Kaposvár is vereséggel indította a szezont, mi Nyíregyházán, míg a somogyiak hazai pályán a Gyirmót ellen szenvedtek vereséget. A Kaposvár korábban több szezonon keresztül is az elsőosztályban szerepelt, azonban az utóbbi években anyagi problémák és a gyengébb szereplés miatt egészen a megyei első osztályig süllyedtek, majd három szezont követően lettek ismét másodosztályúak.

A Kaposvár keretét rutinos, első osztályt is megjárt játékosok alkotják. Szurkolóink számára Hegedűs Dávid neve lehet a leginkább ismerős, hiszen a középpályás az előző szezonban csapatunkat erősítette. A csapat vezetőedzője a korábbi válogatott támadó Waltner Róbert.

Csapatunk kerete az elmúlt héten véglegesedett, miután érkezett két fiatal játékos Kiss Bence és Vajda Roland személyében, majd távozott Putnokra Süttő Attila, Tóth Szabolcs és Constantinescu is.

Célunk az első hazai bajnokin csakis a győzelem.

A találkozót a felnőtt és vendég szurkolók 800 forintos, míg diákok és nyugdíjasok 500 forintos egységáron tekinthetik meg.

Hajrá Barcika!

További híreink

KBSC-ZTE

Dátum: 2018. okt 21. 13:49

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a bajnokság éllovasát a Zalaegerszeget fogadja a KBSC csapata Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik!

KBSC- DVTK

Dátum: 2018. okt 11. 11:23

Pénteken a DVTK csapata ellen játszik a KBSC!

KBSC - BUDAÖRS

Dátum: 2018. okt 03. 14:23

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a Budaörs csapatát fogadja a KBSC FC Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik nyomon.

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk