Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fótyik a forduló embere

Fótyik a forduló embere

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Az már az előző bajnoki szezonban is többször előfordult, hogy egy-egy játékosunk bekerült a napilapnál a forduló csapatába. A forduló legjobb játékosa azonban egyszer sem lett csapatunk játékosa, egészen mostanáig, mikoris a hétvégén Kaposvár ellen duplázó Fótyik Dominik érdemelte ki a címet 7-es osztályzatával.

A napilap a következőt írta:
"Balhátvédként két gólt szerzett a Kaposvár elleni mérkőzésen a Kazincbarcika játékosa - és már ez is kiemelkedővé teszi a fordulóban nyújtott teljesítményét. Először az 56. percben volt eredményes, akkor húsz méterről a jobb oldalról, szabadrúgásból tekert a kapu jobb sarkába úgy, hogy középen senki sem ért hozzá a labdához. A 82. percben aztán jött a második gólja is, a Gábor Lukács tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt tizenegyest magabiztosan értékesítette. A végig agilis Fótyik Dominik akár mesterhármasig is eljuthatott volna, de az első félidő hosszabbításában Kiss Bence beadása után centikkel a kapu fölé fejelte a labdát. A huszonhét esztendős szlovák-magyar védő öt év után tért vissza Kazincbarcikára - négy évet Mezőkövesden futballozott, ahol sokáig alapember volt, illetve egy szezont kölcsönben Kecskeméten szerepelt."

További híreink

FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM

Dátum: 2019. jan 13. 10:20

Indul a felkészülés!

KBSC - NYIREGYHÁZA SPATACUS FC - NB2 20. FORDULÓ

Dátum: 2018. dec 09. 11:39

A Merkantil Bank LIga 20. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadja a Kazincbarcika a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

KBSC - BÉKÉSCSABA -NB2 19.forduló

Dátum: 2018. dec 02. 12:57

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadja a KBSC a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

PAFC - KBSC

Dátum: 2018. nov 15. 09:00

Pénteken a Puskás Akadémia ellen lép pályára a KBSC!

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk