Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fótyik a forduló embere

Fótyik a forduló embere

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Az már az előző bajnoki szezonban is többször előfordult, hogy egy-egy játékosunk bekerült a napilapnál a forduló csapatába. A forduló legjobb játékosa azonban egyszer sem lett csapatunk játékosa, egészen mostanáig, mikoris a hétvégén Kaposvár ellen duplázó Fótyik Dominik érdemelte ki a címet 7-es osztályzatával.

A napilap a következőt írta:
"Balhátvédként két gólt szerzett a Kaposvár elleni mérkőzésen a Kazincbarcika játékosa - és már ez is kiemelkedővé teszi a fordulóban nyújtott teljesítményét. Először az 56. percben volt eredményes, akkor húsz méterről a jobb oldalról, szabadrúgásból tekert a kapu jobb sarkába úgy, hogy középen senki sem ért hozzá a labdához. A 82. percben aztán jött a második gólja is, a Gábor Lukács tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt tizenegyest magabiztosan értékesítette. A végig agilis Fótyik Dominik akár mesterhármasig is eljuthatott volna, de az első félidő hosszabbításában Kiss Bence beadása után centikkel a kapu fölé fejelte a labdát. A huszonhét esztendős szlovák-magyar védő öt év után tért vissza Kazincbarcikára - négy évet Mezőkövesden futballozott, ahol sokáig alapember volt, illetve egy szezont kölcsönben Kecskeméten szerepelt."

További híreink

Duna Aszfalt TVSE-Kazincbarcika 0-0

Dátum: 2018. aug 13. 09:58

Az NB II 3. fordulójában az újonc Tiszakécske otthonában léptünk pályára és a rengeteg kialakított helyzet ellenére csak gólnélküli döntetlent tudtunk elérni.

Újabb újonc következik

Dátum: 2018. aug 11. 10:14

Tiszakécskén folytatja bajnoki szereplését csapatunk, ellenfelünk a rendkívül rosszul rajtoló Duna Aszfalt TVSE lesz.

Jegyinformációk Tiszakécskére

Dátum: 2018. aug 10. 09:50

Az NB II 3. fordulójában Tiszakécskén lép pályára csapatunk vasárnap 17:30-tól. A tiszakécskei csapat tájékoztatása alapján a találkozóra egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők, de 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg azt.

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)

Dátum: 2018. aug 05. 19:30

Az NB II második fordulójában kétgólos hátrányból felállva játszottunk döntetlent a Kaposvár ellen.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

PUTNOK, VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk