Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fótyik a forduló embere

Fótyik a forduló embere

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Az már az előző bajnoki szezonban is többször előfordult, hogy egy-egy játékosunk bekerült a napilapnál a forduló csapatába. A forduló legjobb játékosa azonban egyszer sem lett csapatunk játékosa, egészen mostanáig, mikoris a hétvégén Kaposvár ellen duplázó Fótyik Dominik érdemelte ki a címet 7-es osztályzatával.

A napilap a következőt írta:
"Balhátvédként két gólt szerzett a Kaposvár elleni mérkőzésen a Kazincbarcika játékosa - és már ez is kiemelkedővé teszi a fordulóban nyújtott teljesítményét. Először az 56. percben volt eredményes, akkor húsz méterről a jobb oldalról, szabadrúgásból tekert a kapu jobb sarkába úgy, hogy középen senki sem ért hozzá a labdához. A 82. percben aztán jött a második gólja is, a Gábor Lukács tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt tizenegyest magabiztosan értékesítette. A végig agilis Fótyik Dominik akár mesterhármasig is eljuthatott volna, de az első félidő hosszabbításában Kiss Bence beadása után centikkel a kapu fölé fejelte a labdát. A huszonhét esztendős szlovák-magyar védő öt év után tért vissza Kazincbarcikára - négy évet Mezőkövesden futballozott, ahol sokáig alapember volt, illetve egy szezont kölcsönben Kecskeméten szerepelt."

További híreink

Egy győzelem, egy vereség

Dátum: 2019. ápr 23. 11:30

U 19, U 17 mérkőzések

KBSC - BSS MONOR

Dátum: 2019. ápr 21. 16:30

Múlt héten a listavezető ZTE otthonában vendégeskedtünk, most pedig a sereghajtó BSS Monor csapata ellen lépünk pályára a putnoki Várady Béla Sportközpontban a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában.

U-8 Kiváló eredmények a rangos tornán

Dátum: 2019. ápr 15. 09:15

Magas színvonalú, U8-as tornán vettünk részt a 2011-ben született játékosainkkal Debrecenben.

U-9 Tartalmas, eredményes hétvége csapatunk mögött

Dátum: 2019. ápr 15. 09:11

Bozsik torna Putnokon

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk