Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fótyik a forduló embere

Fótyik a forduló embere

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Az már az előző bajnoki szezonban is többször előfordult, hogy egy-egy játékosunk bekerült a napilapnál a forduló csapatába. A forduló legjobb játékosa azonban egyszer sem lett csapatunk játékosa, egészen mostanáig, mikoris a hétvégén Kaposvár ellen duplázó Fótyik Dominik érdemelte ki a címet 7-es osztályzatával.

A napilap a következőt írta:
"Balhátvédként két gólt szerzett a Kaposvár elleni mérkőzésen a Kazincbarcika játékosa - és már ez is kiemelkedővé teszi a fordulóban nyújtott teljesítményét. Először az 56. percben volt eredményes, akkor húsz méterről a jobb oldalról, szabadrúgásból tekert a kapu jobb sarkába úgy, hogy középen senki sem ért hozzá a labdához. A 82. percben aztán jött a második gólja is, a Gábor Lukács tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt tizenegyest magabiztosan értékesítette. A végig agilis Fótyik Dominik akár mesterhármasig is eljuthatott volna, de az első félidő hosszabbításában Kiss Bence beadása után centikkel a kapu fölé fejelte a labdát. A huszonhét esztendős szlovák-magyar védő öt év után tért vissza Kazincbarcikára - négy évet Mezőkövesden futballozott, ahol sokáig alapember volt, illetve egy szezont kölcsönben Kecskeméten szerepelt."

További híreink

KBSC-ZTE

Dátum: 2018. okt 21. 13:49

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a bajnokság éllovasát a Zalaegerszeget fogadja a KBSC csapata Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik!

KBSC- DVTK

Dátum: 2018. okt 11. 11:23

Pénteken a DVTK csapata ellen játszik a KBSC!

KBSC - BUDAÖRS

Dátum: 2018. okt 03. 14:23

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a Budaörs csapatát fogadja a KBSC FC Putnokon a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzés történéseit itt követhetik nyomon.

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk