Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Az első győzelemért

Az első győzelemért

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. augusztus 19, 17:30
Vezeti: Böcskei Balázs (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Balázs)
Tartalékjátékvezető: Berényi Tamás

Két olyan csapat találkozik az NB II 4. fordulójában, akik az előzetes várakozásokhoz képest gyengébben kezdték a szezont. 3 játéknapot követően a Balmazújváros 3 ponttal áll a 14. helyen, míg mi 2 ponttal követjük őket a 15. pozícióban. Annak fényében talán a balmazújvárosiak kezdése lehet nagyobb csalódás, hogy mindhárom eddigi bajnokijukat hazai pályán játszhatták, azonban a Dorog és a Soroksár is győzelemmel tudott távozni tőlük és csak a Gyirmótot tudták két vállra fektetni. 

A nyári játékosmozgások jelentősen érintették az NB I-ből kieső ellenfelünket, hiszen az elsőosztályú csapat alapemberei közül többen is távoztak (Araburi, Sigér, Rácz, Haris, Tamás, Vajda, Uzoma, Andric) és az érkezők között kiemelkedő neveket nem találhatunk. Nem lesz tehát egyszerű dolga Horváth Ferencnek a csapatépítés kapcsán, ráadásul az azonnali visszajutás is kisebb csodával érne fel.

Egy hete Tiszakécskén csak egy 0-0-ás döntetlent tudtunk elérni az addig nyeretlen és gólt sem szerző újonc otthonában, ami sokak számára csalódásként hatott, hiszen újjá alakult, de jelentősen megerősített csapatunk első győzelme továbbra is várat magára. A Balmazújváros ellen felkészülési mérkőzések során rendre kiélezett mérkőzéseket játszunk és vasárnap Putnokon is erre számíthatunk, reméljük, hogy számunkra kedvező kimenetellel.

A találkozó játékvezetője Böcskei Balázs lesz, a mérkőzésre a belépők a felnőtt és vendégszurkolók számára 800, diákok és nyugdíjasok számára 500 forintért vásárolhatóak meg.

Hajrá Barcika!

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk