Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezetőhöz látogatunk

A listavezetőhöz látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Soroksár SC-Kazincbarcika
Szamosi Mihály Sporttelep, 2018. szeptember 2., 16:30
Vezeti: Ducsai József (Lémon Oszkár, Aradi József)

Hamarosan két hetes bajnoki szünet következik a válogatott mérkőzések miatt, de ezt megelőzően vasárnap még megrendezésre kerül az NB II 7. fordulója, amelyben csapatunk a listavezető Soroksár otthonába látogat. 

A fővárosi alakulat teljesítménye azért is lehet dícséretre méltó, mert eddigi 6 mérkőzésükből ötöt is idegenben játszhattak köszönhetően hazai pályájuk rekonstrukciójának. Az idegenbeli győzelmek között ráadásul találunk egy balmazújvárosi és egy gyirmóti diadalt is, ami kiemelkedik a többi közül. Érdekesség, hogy a Soroksár egyetlen szezonbeli veresége hazai pályán történt, a hétközben minket is legyőző Dorog távozott három ponttal a Haraszti utcából. A Soroksár keretéből a nyáron hiába távoztak rutinos játékosok, az élvonalból és másodosztályból érkező fiatal tehetségek eddig remekül tudták pótolni őket. A Ferencvárostól érkező Kundrák Norbert már többször is betalált a szezon során.

Csapatunk teljesítményével továbbra sem lehetünk maradéktalanul elégedettek, hiszen a Vác elleni győzelmet követően a szerdai Dorog elleni hazai mérkőzés rettenetesen sikerült. Tóth László góljával hiába egyenlítettünk korán, és hiába dolgoztunk ki több ziccert is mégis négy kapott góllal és vereséggel sikerült zárni a találkozót. Talán idegenben ezúttal is meg tudjuk majd lepni aktuális ellenfelünk és győzelemmel térhetünk majd a két hetes bajnoki szünetre.

A soroksári találkozót egy régi ismerősünk Ducsai József vezeti majd. A találkozóra a jegyárak egységesen 1000 forintba kerülnek, 12 év alatt a belépés ingyenes.

Hajrá Barcika!

További híreink

KÉT JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Dátum: 2019. jún 26. 19:54

Oldal Tiborral és Farkas Andrással bővült a Kazincbarcika kerete.

TELJES A FELKÉSZÜLÉS PROGRAMJA

Dátum: 2019. jún 22. 17:00

Tizenegy edzőmérkőzés színesíti a felkészülés programját.

TÓTH LÁSZLÓ TÁVOZIK

Dátum: 2019. jún 22. 12:00

Tóth László a Vasas csapatánál folytatja pályafutását.

MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST

Dátum: 2019. jún 20. 21:00

A mai napon több az osztályunkban szereplő klubbal párhuzamban a KBSC FC is megkezdte felkészülését az augusztus 4-én induló 2019/2020-as NB2-es bajnokságra.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk