Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezetőhöz látogatunk

A listavezetőhöz látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Soroksár SC-Kazincbarcika
Szamosi Mihály Sporttelep, 2018. szeptember 2., 16:30
Vezeti: Ducsai József (Lémon Oszkár, Aradi József)

Hamarosan két hetes bajnoki szünet következik a válogatott mérkőzések miatt, de ezt megelőzően vasárnap még megrendezésre kerül az NB II 7. fordulója, amelyben csapatunk a listavezető Soroksár otthonába látogat. 

A fővárosi alakulat teljesítménye azért is lehet dícséretre méltó, mert eddigi 6 mérkőzésükből ötöt is idegenben játszhattak köszönhetően hazai pályájuk rekonstrukciójának. Az idegenbeli győzelmek között ráadásul találunk egy balmazújvárosi és egy gyirmóti diadalt is, ami kiemelkedik a többi közül. Érdekesség, hogy a Soroksár egyetlen szezonbeli veresége hazai pályán történt, a hétközben minket is legyőző Dorog távozott három ponttal a Haraszti utcából. A Soroksár keretéből a nyáron hiába távoztak rutinos játékosok, az élvonalból és másodosztályból érkező fiatal tehetségek eddig remekül tudták pótolni őket. A Ferencvárostól érkező Kundrák Norbert már többször is betalált a szezon során.

Csapatunk teljesítményével továbbra sem lehetünk maradéktalanul elégedettek, hiszen a Vác elleni győzelmet követően a szerdai Dorog elleni hazai mérkőzés rettenetesen sikerült. Tóth László góljával hiába egyenlítettünk korán, és hiába dolgoztunk ki több ziccert is mégis négy kapott góllal és vereséggel sikerült zárni a találkozót. Talán idegenben ezúttal is meg tudjuk majd lepni aktuális ellenfelünk és győzelemmel térhetünk majd a két hetes bajnoki szünetre.

A soroksári találkozót egy régi ismerősünk Ducsai József vezeti majd. A találkozóra a jegyárak egységesen 1000 forintba kerülnek, 12 év alatt a belépés ingyenes.

Hajrá Barcika!

További híreink

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Szerdán az Eger NBIII-as felnőtt csapatával játszunk felkészülési mérkőzést

Dátum: 2018. szept 17. 10:00

018. 09.19-én 10:30-as kezdéssel felnőtt NBII-es csapatunk az NBIII Keleti-csoportjában szereplő Eger csapatával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó helyszíne az Elek Ákos Utánpótlás Központ Putnok. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Győzelem a Balmazújváros ellen

Dátum: 2018. szept 08. 10:17

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott csapatunk a Balmazújváros ellen, melyen 3-0-ás győzelmet aratott.

Pénteken edzőmeccs

Dátum: 2018. szept 05. 12:44

Pénteken 11 órától edzőmérkőzésen fogadjuk a Balmazújváros csapatát a putnoki Elek Ákos Utánpótlás Központban.

Mérkőzések

PÉCSI MFC - KAZINCBARCIKA

PÉCS, PMFC STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk