Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A listavezetőhöz látogatunk

A listavezetőhöz látogatunk

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Soroksár SC-Kazincbarcika
Szamosi Mihály Sporttelep, 2018. szeptember 2., 16:30
Vezeti: Ducsai József (Lémon Oszkár, Aradi József)

Hamarosan két hetes bajnoki szünet következik a válogatott mérkőzések miatt, de ezt megelőzően vasárnap még megrendezésre kerül az NB II 7. fordulója, amelyben csapatunk a listavezető Soroksár otthonába látogat. 

A fővárosi alakulat teljesítménye azért is lehet dícséretre méltó, mert eddigi 6 mérkőzésükből ötöt is idegenben játszhattak köszönhetően hazai pályájuk rekonstrukciójának. Az idegenbeli győzelmek között ráadásul találunk egy balmazújvárosi és egy gyirmóti diadalt is, ami kiemelkedik a többi közül. Érdekesség, hogy a Soroksár egyetlen szezonbeli veresége hazai pályán történt, a hétközben minket is legyőző Dorog távozott három ponttal a Haraszti utcából. A Soroksár keretéből a nyáron hiába távoztak rutinos játékosok, az élvonalból és másodosztályból érkező fiatal tehetségek eddig remekül tudták pótolni őket. A Ferencvárostól érkező Kundrák Norbert már többször is betalált a szezon során.

Csapatunk teljesítményével továbbra sem lehetünk maradéktalanul elégedettek, hiszen a Vác elleni győzelmet követően a szerdai Dorog elleni hazai mérkőzés rettenetesen sikerült. Tóth László góljával hiába egyenlítettünk korán, és hiába dolgoztunk ki több ziccert is mégis négy kapott góllal és vereséggel sikerült zárni a találkozót. Talán idegenben ezúttal is meg tudjuk majd lepni aktuális ellenfelünk és győzelemmel térhetünk majd a két hetes bajnoki szünetre.

A soroksári találkozót egy régi ismerősünk Ducsai József vezeti majd. A találkozóra a jegyárak egységesen 1000 forintba kerülnek, 12 év alatt a belépés ingyenes.

Hajrá Barcika!

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk