Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SOROKSÁR SC - KAZINCBARCIKA: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A CSAPATOK VEZETŐEDZŐI

SOROKSÁR SC - KAZINCBARCIKA: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A CSAPATOK VEZETŐEDZŐI

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután egy nagyon jó Soroksár otthonában sikerült döntetlent játszani a Kazincbarcika  csapatának. A hazaiak inkább a támadószellemű futballt preferálták, miközben mi, ahogy azt sejteni lehetett inkábbb a védekezésre koncentráltunk. A két csapat veztőedzője, Lipcsei Péter és Gálhidi György  a mérkőzést követően röviden értékelte a látottakat.

LIPCSEI PÉTER

"Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, mert úgy gondolom megtettek mindent, hogy megnyerjük a mérkőzést és ezt a három pontot itthon tartsuk. Nyilván az utolsó percekben, a 93. percben nem illik gólt kapni, ezért egy kicsit bosszús vagyok, de amúgyis egy tipikus nyitómérkőzés volt. Mindkét csapat tapogatózott, a Kazincbarcika nagyon jól megszervezte a védelmet, nagyon nehéz volt mögéjük kerülni, főleg az első félidőben volt egy-két átlövés ami nem talált kaput. Picit csalódott vagyok hogy a 93. percben kapott gólt a csapat ez kicsit fájó. Megpróbáljuk kijavítania  hibákat, jönnek még sokkal nehezebb mérkőzések, szerdán már a Vasasra koncentrálunk."
 

GÁLHIDI GYÖRGY

"Az első félidőben arra törekedtünk, hogy elrontsuk a Soroksár játékát, ami egy remek csapat, nagyszerű játékosokkal és kicsit próbáltuk tördelni a játékot, félig-meddig sikerült is, de két-három szituációban elaludtunk és ebből volt helyzete az ellenfelünknek, illetve a tizengyest megelőzve is hatalmas védekezési hibát követtünk el, szerencsére ezt Horváth László korrigálta. Az első félidőben a támadójátékunk és a középpályánk körülbelül nulla volt, ezért is álltunk vissza 4-3-3-ra , a szerkezetváltás után stabilabbak lettünk a középpályán, jól játszottunk, többet birtokoltuk a labdát, de a kapu közelébe helyzetekig nem nagyon tudtunk eljutni. Nem értem és meg is kérdezem a játékosaimtól, hogy mi történt 0:1-nél, mert onnantól kezdve elkezdtek futni és futballozni, tehát nem értem, hogy ezt korábban miért nem csináltuk. Mindamellett egy nagyon jó Soroksár otthonában szereztünk egy pontot, amihez őszintén gratulálok a játékosaimnak."

 

kép forrása: SoriTV - YouTube

További híreink

KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2019. aug 19. 18:50

Tegnap a Duna Aszfalt TLC elleni mérkőzésen szereztük meg idei első hazai győzelmünket.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC

Dátum: 2019. aug 18. 17:00

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik mrkőzése következik ma. A Kazincbarcika 17:30-tól a Duna Aszfalt TLC ellen lép pályára.

VASÁRNAP A DUNA ASZFALT TLC ÉRKEZIK

Dátum: 2019. aug 17. 12:24

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik fordulójában a Duna Aszfalt TLC ellen lépünk pályára vasárnap 17:30-tól.

FEKETE ÁDÁM A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

Dátum: 2019. aug 14. 19:00

Fekete Ádám személyében újabb rutinos labdarúgóval erősödött csapatunk

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk