Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Szerda délután a Várady Béla Sportközpontban játszottuk idei kilencedik bajnoki mérkőzésünket a Vác FC csapata ellen. A meccset követően az együttesek edzői, Gálhidi György és Bánföldi Zoltán a szokottnál kicsit tömörebben értékelték az általuk látott 90 percet.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Jól kezdtük a találkozót és már az első percekben helyzetekkel veszélyeztettük a vendégek kapuját, azonban ezekből a lehetőségekből egyet sem sikerült gólra váltani. A mérkőzést az eslő félidőben leginkább a Kazincbarcika uralta, majd a második játékrészben a Vác is kezdett magára találni és többször esélyük volt a gólszerzésre. A vezetőtalálatot a vártnál sokkal később, a 68. percben egy Berki István által elvégeztt szögletet követően szerezte meg a Kazincbarcika, ezután a pontszerzés érdekében a vendégek magasabb fokozatra kapcsoltak és a 86. percben sikerült is egyenlítenük. A mérkőzés végén már kevés esély mutatkozott, hogy  a pontosztozkodás helyett bármelyik együttes is behúzhatja a győzelmet. A hosszabbítás perceiben azonban meglepetésként megszületett a harmadik gól, melyet Berki István jegyez, ezzel beérve Lukács Raymondot a házi góllövőlistán. KAZINCBARCIKA - VÁC FC 2:1

GÁLHIDI GYÖRGY

"Vasárnap jó 60 percet játszottunk emberhátrányban az MTK ellen, ez még benne volt a lábakban. Rossz felfogásban,körülményesen,pontatlanuljátszottunk, de az így elért győzelmek duplán értékesek .Kevés volt a jó teljesítmény, de nagyon örülünk a győzelemnek és megyünk tovább."

BÁNFÖLDI ZOLTÁN

"Tudtuk, hogy egy szervezett csapat ellen fogunk pályára lépni a mai nap és azt tudtuk, hogy gólérzékenyek. Minden mérkőzésen rúgtak gólt, így várható volt hogy ma is fognak. Számítottam arra is, hogy mi is rúgunk gólt, ahogy azt is tudtam, hogy kapni is fogunk, ez be is jött. Sajnos utólag úgy gondolom, hogy két pontot itt felejtettünk, mert ebben a mérkőzésben a játékunk alapján benne volt az iksz."

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk