Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tegnap délután mondhati egy egész eseménytelen mérkőzésen maradtunk alul a Szombathelyi Haladás ellen. A tizenkettedik fordulóban esedékes meccsünkön a vendégek korán, a hatodik percben szerezték meg a vezetést Jancsó András találatával és ezzel be is állították a végeredményt. A Kazincarcika- Szombathelyi Haladás találkozót követően a két csapat vezetőedzője, Gálhidi György és Supka Attila is értékelték a látottakat.

GÁLHIDI GYÖRGY

"Egy gyenge első félidőben egy sajnos már-már szokássá váló könnyű gól, amit az ellenféllel rúgatunk rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. A második félidő viszont szerintem nagyon rendben volt, a cserék jól sikerültek, domináltunk, átvettük az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki és gólt is rúgtunk, amit sajnos  játékvezető nem látott szabályosnak. Sajnálom a fiúkat, hogy egyrészt nagyon szembe szélben kell állandóan játszanunk, másrészt, hogy minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült pontot szereznünk."

SUPKA ATTILA

"Nehéz mérkőzés volt, mert nehézzé tettük saját magunknak. Úgy gondolom, hogy az első félidőben meg voltak a lehetőségeink arra, hogy több gólos előnyt szerezzünk, sőt a második féldiő elején is, onnantól kezde kicsit bátortalanabul játszottunk, nem jól fejeztük be a támadásainkat és a végén lehet mondani, hogy kicsit szerencsénk is volt, mert a Kzaincbarcikának volt két nagyon nagy lehetősége, amit a kapusunk jó ütemben védett. Ezen a mérkőzésen már sokkal joban néztünk ki, mint az elmúlt időszakban és bízok benne, hogy ebből már tudunk építkezni az elkövetkezendő mérkőzésekre."

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk