Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután mondhati egy egész eseménytelen mérkőzésen maradtunk alul a Szombathelyi Haladás ellen. A tizenkettedik fordulóban esedékes meccsünkön a vendégek korán, a hatodik percben szerezték meg a vezetést Jancsó András találatával és ezzel be is állították a végeredményt. A Kazincarcika- Szombathelyi Haladás találkozót követően a két csapat vezetőedzője, Gálhidi György és Supka Attila is értékelték a látottakat.

GÁLHIDI GYÖRGY

"Egy gyenge első félidőben egy sajnos már-már szokássá váló könnyű gól, amit az ellenféllel rúgatunk rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. A második félidő viszont szerintem nagyon rendben volt, a cserék jól sikerültek, domináltunk, átvettük az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki és gólt is rúgtunk, amit sajnos  játékvezető nem látott szabályosnak. Sajnálom a fiúkat, hogy egyrészt nagyon szembe szélben kell állandóan játszanunk, másrészt, hogy minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült pontot szereznünk."

SUPKA ATTILA

"Nehéz mérkőzés volt, mert nehézzé tettük saját magunknak. Úgy gondolom, hogy az első félidőben meg voltak a lehetőségeink arra, hogy több gólos előnyt szerezzünk, sőt a második féldiő elején is, onnantól kezde kicsit bátortalanabul játszottunk, nem jól fejeztük be a támadásainkat és a végén lehet mondani, hogy kicsit szerencsénk is volt, mert a Kzaincbarcikának volt két nagyon nagy lehetősége, amit a kapusunk jó ütemben védett. Ezen a mérkőzésen már sokkal joban néztünk ki, mint az elmúlt időszakban és bízok benne, hogy ebből már tudunk építkezni az elkövetkezendő mérkőzésekre."

További híreink

A GYIRMÓT FC GYŐR CSAPATÁT FOGADJUK

Dátum: 2019. okt 19. 17:25

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának 13. fordulójában a Gyirmót FC Győr lesz a Kazincbarcika ellenfele.

"NINCS MOST KÖNNYŰ MÉRKŐZÉS AZ NB2-BEN"

Dátum: 2019. okt 17. 18:35

A Kazincbarcika vezetőedzője Gálhidi György az eddig lejátszott 11 mérkőzés tükrében értékelt.

U 9 : Edzőmérkőzés az Ózd ellen

Dátum: 2019. okt 07. 08:00

Szopkó Roland edző értékelte az U9-es csapat Ózd elleni felkészülési mérkőzését.

U9 : Bozsik fesztivál

Dátum: 2019. okt 07. 08:00

U9-es utánpótlás csapatunk a putnoki Elek Ákos Sportközpontban megrendezett Bozsik fesztiválon vett részt.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk