Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután mondhati egy egész eseménytelen mérkőzésen maradtunk alul a Szombathelyi Haladás ellen. A tizenkettedik fordulóban esedékes meccsünkön a vendégek korán, a hatodik percben szerezték meg a vezetést Jancsó András találatával és ezzel be is állították a végeredményt. A Kazincarcika- Szombathelyi Haladás találkozót követően a két csapat vezetőedzője, Gálhidi György és Supka Attila is értékelték a látottakat.

GÁLHIDI GYÖRGY

"Egy gyenge első félidőben egy sajnos már-már szokássá váló könnyű gól, amit az ellenféllel rúgatunk rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. A második félidő viszont szerintem nagyon rendben volt, a cserék jól sikerültek, domináltunk, átvettük az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki és gólt is rúgtunk, amit sajnos  játékvezető nem látott szabályosnak. Sajnálom a fiúkat, hogy egyrészt nagyon szembe szélben kell állandóan játszanunk, másrészt, hogy minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült pontot szereznünk."

SUPKA ATTILA

"Nehéz mérkőzés volt, mert nehézzé tettük saját magunknak. Úgy gondolom, hogy az első félidőben meg voltak a lehetőségeink arra, hogy több gólos előnyt szerezzünk, sőt a második féldiő elején is, onnantól kezde kicsit bátortalanabul játszottunk, nem jól fejeztük be a támadásainkat és a végén lehet mondani, hogy kicsit szerencsénk is volt, mert a Kzaincbarcikának volt két nagyon nagy lehetősége, amit a kapusunk jó ütemben védett. Ezen a mérkőzésen már sokkal joban néztünk ki, mint az elmúlt időszakban és bízok benne, hogy ebből már tudunk építkezni az elkövetkezendő mérkőzésekre."

További híreink

KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. febr 17. 18:00

Zsinórban második mérkőzését zárta gólszerzéssel Krausz Raul, akit sportigazgatónk választott a meccs legjobbjának.

DZURJÁK JÓZSEF ÉS KONDÁS ELEMÉR ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2020. febr 17. 14:30

A 2:2-es eredménnyel véget ért Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr mérkőzést a csapatok vezetőedzői értékelték.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KAZINCBARCIKA - WKW ETO FC GYŐR

Dátum: 2020. febr 16. 13:40

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapata ellen lépünk pályára 14:00-tól.

HOLNAP JÖN AZ ETO

Dátum: 2020. febr 15. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as versenykiírásának 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapatát fogadjuk Putnokon.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk