Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A VASAST FOGADJUK VASÁRNAP

A VASAST FOGADJUK VASÁRNAP

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as versenykiírásának 25. fordulójában a Vasas FC csapatát fogadjuk a Várady Béla Sportközpontban.


 

A Vasas a 2019/2020-as bajnokságot is feljutásra esélyes csapatként kezdte meg, amit hektikus őszi szezonjuk hamar felülírt. A piros-kékek rögtön egy Dorog elleni vereséggel indították az évet, melyet továbbra sem követett győzelmi sorozat, hiszen nyertes mérkőzéseiket rendre vereség vagy döntetlen követte. Az ősszel összegyűjtött 31 pontjukkal a tabella nyolcadik helyéről kezdték meg a téli felkészülést. Az angyalföldiek idén télen mondhatjuk teljesen felkavarták a magyar átigazolási piac állóvizét és nem csak törekedtek keretük megerősítésére. Érkezőként jelentették be Vernes Richárdot a DVTK korábbi játékosát, aki most az izraeli első osztályból tért vissza Magyarországra; az OTP Bank Liga góllövő listájának első helyén álló, Feczesin Róbert az Újpest után folytatja náluk; Hidi M Sándorral pedig a WKW ETO FC Győr csapatától erősítettek. A Vasashoz igazolt és négy éves szerződést írt alá Csató Martin (Aqvital FC Csákvár) és a DVSC saját nevelésű játékosa, Újvárosi Ádám is, valamint az U19-es korosztályos válogatott alapemberének számító, Kalmár Olivér Győrből érkezett hozzájuk kölcsönbe. Jova Leventét a Nyíregyháza Spartacus FC korábbi kapusát is új igazolásként jelentették be, akit élő szerződéséből vásároltak ki. Távozóként pedig csupán egy játékosról adtak hírt, épp az ellenünk idén gólt szerző, Daróczi Zoltán az aki a III. Kerületi TVE-nél folytatja tavasszal a pályafutását. Az igazolások mennyisége és minősége mind arra enged következtetni, hogy a Vasas a rossz ősz után még korántsem engedte el a bajnokságot és tovább küzd a feljutásért. Idei mérlegük biztató lehet, hiszen egy Békéscsaba elleni döntetlen és két győzelem került nevük mellé. A Vasast a téli nyolcadik hely ellenére a 25. fordulót megelőzően már csak két pont választja el a dobogótól, hiszen ennyi a differencia köztük és a harmadik, BFC Siófok között. Az angyalföldiek huszonhárom mérkőzést követően 11 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel eddig 38 pontot gyűjtöttek. Hibázni már nem igazán van lehetőségük a tavasszal, hiszen az ötödik ETO pontazonos velük, a hatodik Gyirmót egy, a hetedik Csákvár pedig két egységnyi lemaradással követik őket.

A WKW ETO FC Győr csapata elleni múlt hét vasárnap szerzett döntetlenünkkel idén már harmadszor kellett a pontokon osztozkodnunk. Csapatunk hiába játszott legjobb formájában az előző fordulóban egy játékvezetői döntés felülírta ezt és újabb iksz került a nevünk mellé, így továbbra sem tudtunk elmozdulni a tabella 14. pozíciójából. A KBSC eddig lejátszott huszonhárom mérkőzése alatt hat győzelemmel, kilenc döntetlennel és nyolc verséggel gyűjtött 27 pontja a tőlünk egy meccsel kevesebbet játszó Budaörs és Szeged egységeivel egyezik meg, de a tabella 11. helyén álló Dorog is csupán két ponttal előzi meg csapatunkat. Mögöttünk is szoros a verseny, hiszen az Ajka csak egy, a Szolnok pedig két ponttal vannak lemaradva. A Kazincbarcikának a héten sem lesz könnyű dolga, már ami az ellenfelét illeti, tetőzi ezt hogy a legutóbbi két mérkőzésen is gólt szerző Krausz Raul öt sárga lap utáni eltiltását tölti a héten, valamint Toma György utóbbi mérkőzésen szerzett piros lapja miatt nem állhat Dzurják József vezetőedző rendelkezésére.


2020. FEBRUÁR 23. 14:00
KAZINCBARCIKA - VASAS FC
VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT
3630, Putnok Puskás Ferenc út 6.
Jegyárak: diák/nyugdíjas: 500 Ft; felnőtt: 800 Ft
14 év alatti gyermekek számára a belépés díjtalan

 

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában rendszerint kilenc mérkőzés kerül megrendezésre. Hét meccsen -köztük a Kazincbarcika- Vasas FC találkozón is- 14:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó, valamint az Aqvital Csákvár FC- Gyirmót FC Győr és az FC Ajka-MTK Budapest összecsapások 17:00 órakor kezdődnek. A heti szabadnapos a Dorogi FC csapata lesz, a forduló párosításai a következőek:

2020. február 23.
14:00
WKW ETO FC GYŐR SZEGED-CSANÁD
GROSICS
2020. február 23.
14:00
SZOLNOKI MÁV FC BFC SIÓFOK
2020. február 23.
14:00
BUDAÖRS SZOMBATHELYI
HALADÁS
2020. február 23.
14:00
SOROKSÁR SC BUDAFOKI MTE
2020. február 23.
14:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
VÁC FC
2020. február 23.
14:00
DUNA ASZFALT TLC NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2020. február 23.
14:00
KAZINCBARCIKA  VASAS FC
2020. február 23.
17:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR GYIRMÓT FC GYŐR
2020. február 23.
17:00
FC AJKA MTK BUDAPEST

 

Ezúttal is kérjük a tisztelt szurkolókat, nézőket a sportszerű magatartásra, a fair play szabályainak maradéktalan betartására! Kérjük, hogy minden rasszista és gyűlöletkeltő kifejezéstől tartózkodjanak és mellőzzék az ellenfelet, a hivatalos szerveket szidalmazó rigmusokat ! Az MLSZ döntése értelmében a pirotechnikai eszközök egyszeri alkalommal történő használata 1 millió forinttól 10 millió forintig terjedő pénzbüntetést von maga után, melyet a klubok a szabályokkal ellentétesen viselkedő szurkolókra hárítanak! Kérjük, ezek használatától tartózkodjanak!

#hajrábarcika

Kép forrása: www.vasasfc.hu

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk