Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VEZETŐEDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

VEZETŐEDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában hazai pályán a Vasas csapata ellen szenvedtünk vereséget.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Nem volt könnyű dolga  a Vasas elleni kezdő tizenegy összeállításában Dzurják József vezetőedzőnek. Eltiltás miatt nem kerülhetett keretbe Krausz Raul és Toma György, valamint sérülés miatt nem számíthatott Kovác Alan, Németh Tamás, Oldal Tibor, Hegedűs Márk és Horváth László játékára sem. A KBSC kezdőjében így első alkalommal lehetőséget kapott Leonardo Mitruscsák, valamint a DVTK-val kötött kooperációnak köszönhetően a barcikai születésű, Orosz Donát, Szűcs Kornél és Korbély Kristóf személyében három diósgyőri fiatal is. Az első félidőben a Vasasnak adódott több lehetősége, hiszen Balajti és Szatmári is próbálkoztak a gólszerzéssel, ami végül a 16. percben Feczesin Róbertnek sikerült. A mérkőzés 31. percében a múlt hetet követően most is kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, hiszen Berki sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot, helyére Mikló érkezett. Az első félidő utolsó harmadában mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, vendégoldalról Szatmári helyzete növelhette volna a vezetést, hazai oldalon pedig Fótyik és Korbély egyenlíthettek volna. A második negyvenöt percben láthatóan hamar el akarta dönteni a mérkőzést a Vasas, Balajti lövéseit azonban Fila rendre hárította, így a támadónak Putnokon nem sikerült góljai számát növelni. Nem úgy mint Vernes Richárnak, aki csereként lépett pályára és a 86. percben szerzett találatával be is állította a meccs végeredményét. KAZINCBARCIKA - VASAS 0:2 (0:1)

DZURJÁK JÓZSEF

"Úgy gondolom, hogy a több sebből vérző csapatom jól helyt tudott állni a Vasas ellen. Sajnos hét meghatározó játékosom hiányzott a mai napon, öten sérülés miatt ketten pedig eltiltás miatt nem játszhattak. De akik a pályán voltak az öt fiatal kezdőjátékossal egyetemben odatették magukat. Sajnos az ellenfél keretében a sok kiváló játékos mellett két válogatott futballista is szerepelt, akik könnyen ki tudták használni a buta hibáinkat és ennyivel jobbak voltak. Gratulálok nekik!"

BENE FERENC

"Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedóra után akÁr két góllal is vezethettünk volna, de ezt követően kicsit felénk kerekedett a hazai csapat és tényleg egy komoly energiabefektetéssel járó mérkőzés lett a mai. A második félidőre azt kértem, hogy vegyük fel a kesztyűt és a Kazincbarcikához hasonló agresszív modorban álljunk bele a küzdelembe. A második játékrészben szintén többször volt lehetőségünk eldönteni a mérkőzést, akár több gólos győzelem is lehetett volna a mai. Nagyon értékesnek ítélem meg az itt megszerzett három pontot, mert nem sok fog csapat fog innen győzelemmel búcsúzni."

Fotók: Kepecz Zsolt / Putnok FC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk