Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/LENGYEL ROLAND ÉS DZURJÁK JÓZSEF ÉRTÉKELTEK

LENGYEL ROLAND ÉS DZURJÁK JÓZSEF ÉRTÉKELTEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Az első idei győzelem még várat magára, tegnap azonban második vereségünket is elkönyvelhettük Nyíregyházán.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE
 

A tegnapi mérkőzés keretének összeállításában már könnyebb dolga volt Dzurják Józsefnek, mint a Vasas ellen. Kovác Alan és Németh Tamás ugyan nem kaptak helyet a kezdőben, de a sárga lapos eltiltását követően Krausz Raul már igen. A Nyíregyháza ellen jól kezdtük a mérkőzést, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy Toma György által elvégzett szabadrúgást követően Krausz neve mellett jegyzett fejes góllal már a 6. percben megszereztük a vezetést. Utóbbi könnyen okot adhatott volna a bizakodásra, azonban örömünk nem tartott sokáig, hiszen a vezetőtalálatot követően szinte rögtön fordult a kocka és egy súlyos barcikai védelmi hiba után Hornyák Marcell a 11. perben egyenlíteni tudott. Az első félidőben már nehezen tudtuk felvenni a mérkőzés ritmusát és egyes pozíciókon a hibák száma is igencsak megugrott,  így a 25. percben Hornyák duplázni tudott. A félidő 2:1-es Szpari vezetéssel ért véget, enek tükrében Dzurják József két cserét is végrehajtott a szünetben Korbély helyére Kovác érkezett, illetve Oldalt Mikló váltotta. A második negyvenöt percben akadtak ugyan lehetőségeink, a kontrákból jól indultunk, azonban nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Az 55. percben a Nyíregyháza Ötvös Bence góljával állította be a végeredményt. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - KAZINCBARCIKA 3:1 (2:1)

LENGYEL ROLAND

"Sokat dolgoztunk azon, hogy kiküszöböljük ezt az első 10-15 percet, ami végül mégsem sikerült, úgy néz ki. hogy mazochisták lettünk. Mindig gólt kapunk az elején és utána kezdünk el futballozi, de azt az első tíz percet leszámítva azt gondolom, hogy végig uraltuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült és azt gondolom ha egy kicsit jobban koncentrálunk akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Meg kell tanulnunk jobban kihasználni a helyzeteinket, minél nagyobb százalékban befejezni a tamadásainkat. Hiszen a mai mérkőzésen abból volt még probléma, hogy  a támadásainkat le kellett volna zárni egy góllal vagy lövéssel, de ezeket nem fejeztük be és jól tudott kontrázni az ellenfél. Nagyon fegyelmezetten zárt vissza a csapat, jól  védekeztünk, azt gondolom, hogy megérdemelten tartottuk itthon  a három pontot."

DZURJÁK JÓZSEF

"Jól kezdtük a mérkőzést, korán sikerült is betalálnunk a Nyíregyháza kapujába, én azt gondoltam, hogy ez majd megnyugtatja a csapatot. Sajnos nem nyugodtunk meg, buta egyéni hibákat elkövetve felhoztuk az ellenfelet és abból kaptuk a gólokat amire készültünk és ez a fájó benne, hogy pont abba hibáztunk bele a legjobban, amire egész héten készültünk. A mai mérkőzésen mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet, aztán egy gyanús szituációból született harmadik gól után mentünk előre, kockáztattunk ugyan de volt néhány jó lehetőségünk a szépítésre , de sajnos nem jött össze és pont nélkül maradtunk. A döntő az volt, hogy az egy gólos vezetés után két óriási egyéni hibából fel tudtuk hozni az ellenfelet ahelyett, hogy padlóra küldtük volna, mert meg voltak a lehetőségeink a gólszerzésre kontrából is, de a kettőazegyet nem tudtuk eljátszani aztán a visszapattanó labdával kilőttük az egyetlen védőt, aki a területen helyezkedett ahelyett, hogy bepasszoltuk volna az üres kapuba, ez is döntő momentuma volt a mai mérkőzésnek. Sok energiát beleteszünk egy-egy mérkőzésbe, de nagyon bután és ez a csapat nem is bírja ezeket a buta egyéni hibákat, amiket elkövetnek a játékosok."

Kép forrása: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk