Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ISMÉT KRAUSZ RAUL A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

ISMÉT KRAUSZ RAUL A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Sajnos vereséggel zárult a Nyíregyháza elleni találkozónk, sportigazgatónk mégis ki tudott emelni egy embert a csapatból, akinek a teljesítményén a héten sem múlott volna a győzelem. Krausz Raul idén gólt szerzett Tiszakécskén, majd betalált az ETO kapujába, a Vasas elleni mérkőzést sárga lapos eltiltás miatt kellett kihagynia, de a héten újult erővel tért vissza és a Szpari otthonában már a hatodik percben szerezte meg a vezetést csapatunknak.


Három gól az elmúlt négy forduló alatt, úgy hogy múlt héten sajnos nem játszhattál. Most már mondhatjuk hogy jó formában vagy?

Igen három gólt szereztem a csapatnak az elmúlt mérkőzések során, de nagyon sajnálom, hogy mindez csupán két pontra volt elég. Szerintem már mondhatjuk, hogy jó formában vagyok, ezért edzek mindennap és sok munkát fektetek abba is, hogy meccsről-meccsre jobb legyek, remélem sokáig fog tartani ez a szériám, én mindenképp ezen dolgozom a továbbiakban is.

A héten egy hónapon belül másodszor lettél te a mérkőzés legjobbja. Mit gondolsz a tegnapi találkozón mivel érdemelted ki ezt a címet?

Nyerni akartam, én és a csapat is. Megtisztel ez az elismerés, de ha őszinte akarok lenni most nem tudtam neki tiszta szívemből örülni. Elvégre csak egy elveszített mérkőzés után lettem a legjobb, nem olyan jó érzés ez. Remélem legközelebb már úgy kapom meg én vagy bárki más a csapatból ezt a címet, hogy egy győztes meccset zárunk.

Az első tíz percben uraltuk a játékot, a vezetést is megszereztük, majd fordult a kocka és a Nyíregyháza dominált. Hogy láttad a pályáról mi történt ezalatt a pár perc alatt? 

Tökéletes volt a kezdés, nem is értem hogyan tudott néhány perc leforgása alatt fordítani a Nyíregyháza. Sajnos elkövettünk két nagy hibát, ami után rögtön hátrányba kerültünk. Most már biztos, hogy mentálisan sokkal többet kell beletennünk a mérkőzésekbe és a koncentrációnkat is nagyban javítani kell. Most is, ahogy máskor is meg voltak a lehetőségeink az eredmény megmásítatása, de érthetetlen módon nem tudjuk maximálisan kihasználni a helyzeteinket, ezért szenvedünk kicsit a gólok számát illetően is.

Miként tudnád értékelni a saját játékod? Meg voltál elégedve a teljesítményeddel?

A saját játékommal kapcsolatban el tudom mondani, hogy jól kezdtem a meccset, jól éreztem magam a pályán ezt bizonyította a gól is. Végre már azt tudom mondani, hogy próbáltam mindent beletenni a mérkőzésbe ami bennem volt, mentálisan és fizikailag is egyaránt. Azt azért nem mondom, hogy meg vagyok elégedve, soha nem vagyok teljesen elégedett a saját játékommal, hiszen mindig lehet jobban teljesíteni. Most azt remélem a legjobban, hogy vasárnap egy jobb csapatjátékkal győzni tudunk, akkor talán már tudom azt mondani, hogy elégedett vagyok.

Kép forrása: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk