Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASÁRNAP KEZD A PUTNOK FC

VASÁRNAP KEZD A PUTNOK FC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga 27. fodulójában megredezésre kerülő Kazincbarcika - MTK Budapest találkozót megelőzően sem lesz üres a Várady Béla Sportközpont, hiszen 11:30-tól az NB3 első tavaszi fordulójában a Putnok FC is itt fogadja a Balassagyarmat együttesét.


A Putnok FC nagy változással indította az új évet, hiszen az eddig vezetőedzőként Putnokon tevékenykedő PRO Licence-s, Kriston István Vitelki Zoltán segítőjeként, mint pályaedző folytatja karrierjét a magyar első osztályban szereplő DVSC-nél. Kriston Istvánt korábbi munkatársa, Nagy Csaba váltotta a pozícióban, így mondhatjuk a putnokiaknak sikerült gyorsan házon belül megoldani az új vezetőedző kérdését.

Nagy Csaba egy nagyban átalakult csapattal kezdhette meg a tavaszi szezonra való felkészülést. Télen ugyanis Tucsa Róbert , Illés Richárd, Fazekas Máté és Elek István a Sajóbábony VSE együtteséhez távoztak, Nyitrai Dávid és korábban a KBSC-nél is futballozó, Tóth Szabolcs a Tállyához igazoltak, Nemes Milán az Eger SE-nél, ahogy Illés Gábor pedig a Hidasnémetinél szerepelhet,  de első számú kapusuk, Pomozi Zoltán is a Budapest Honvéd II-nél keres új kihívásokat 2020-tól.

A távozók mellett szerencsére az érkezők névsora sem rövid. Lakatos Miklós és Ádám Ferenc a KBSC-től szerepelnek kölcsönben Putnokon, Kercsó Bence és Vajda Roland szintén klubunktól igazoltak ide. Az ősszel NB3-ból kizárt Ózdi KSC-től Lékai Soma, Keményffy Máté és Marczis Marcell érkeztek, valamint fiókcsapatunktól, a Bánhorvátitól Takács Tamással erősítettek a putnokiak.

A felkészülés alatt lejátszott nyolc edzőmérkőzés eredménye pozitív képet fest a csapatról, de tudjuk egy-egy edzőmeccsből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. A főpróbán győzelmet könyvelhettek el a Pétervásárától, legyőzték a Bánhorvátit és a Sényőt, sőt egyszer jobbak voltak a Mezőkövesd II-től is, döntetlent játszottak a BVSC-Zuglóval, a Salgótarjánnal és a DEAC csapataival és csupán egyszer kaptak ki a Mezőkövesdtől.

A Putnok FC tavasszal 12 mérkőzést játszik, melyből hét kerül megrendezésre hazai környezetben. Az NB3-as csapat a Várady Béla Sportközpontban zárja majd a szezont, május 24-én a Tállya KSE ellen búcsúztatják majd a 2019/2020-as évet, célkitűzésük szerint remélhetőleg a stabil középmezőnyben, az első nyolc között. A csapat 16 fordulót követően öt győzelemmel, négy döntetlennel és hét vereséggel gyűjtött 19 pontjával a tabella kilencedik pozíciójából várja a rajtot.

2020. március 08. 11:30
PUTNOK FC -BALASSAGYARMATI VSE
Putnok, Várady Béla Sportközpont
Jegyárak: felnőtt: 600 Ft; diák/nyugdíjas: 400 Ft
NŐNAP ALKALMÁBÓL HÖLGYEK SZÁMÁRA DÍJTALAN A BELÉPÉS!

 

Kép forrása: Putnok FC Facebook

További híreink

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Hat mérkőzés van vissza a Merkantil Bank Liga idei szezonjából

Dátum: 2024. ápr 17. 12:00

Ebből három meccset idegenben, hármat pedig a Kolorcity Arénában játszunk. Országjáró túránk következő állomása Tiszakécske lesz.

Botlott az ETO, előzött a Vasas, már az angyalföldi gárda áll a feljutó pozícióban

Dátum: 2024. ápr 16. 17:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk