Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TELJES A HÉTVÉGI PROGRAM

TELJES A HÉTVÉGI PROGRAM

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Sűrű a hétvége programja, mármint ami a borsodi labdarúgást érinti. A héten az NB1-es és NB2-es bajnokság mellett elindulnak a harmadosztály küzdelmei, valamint az utánpótlás csapatok is megkezdik szereplésükt a bajnokságban.


DVTK

Az idei bajnokságban szárnyaló Diósgyőr az OTP Bank Liga 24. fordulójában fogadja az Újpest csapatát. A DVTK a mérkőzést megelőzően a tabella 5. poziciójában áll, miközben e heti vendégeik öt pontos lemaradással a nyolcadik helyen követik őket. A Feczkó Tamás irányította csapattól a héten is legjobbakat várják szurkolóik, hiszen a DVTK Stadionban készülődik a forduló legmagasabb nézőszáma, péntek estével bezárólag már több mint 7500 jegy talált gazdára a 17:00-kor kezdődő összecsapásra. Persze a diósgyőriek sem feledkeztek meg a hölgyekről, így a DVTK Shopban minden női néző ingyen válthat jegyet a  találkozóra.

KAZINCBARCIKA

Március 8-án 14:30-as kezdéssel a Kazincbarcika  a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában Putnokon fogadja a listavezető, MTK-t. Csapatunk a Vasas és Nyíregyháza elleni vereséget követően lép ismét pályára, de az MTK mérlege sem hibátlan idén, hiszen a Soroksár és az Ajka csapatai ellen is botlottak már 2020-ban. A nőnapi mérkőzésre természetesen minden hölgy szurkolónknak ingyenesen belépést biztosítunk és reméljük, hogy pontszerzéssel ajándékozhatjuk meg őket.

PUTNOK FC

Vasárnap délelőtt sem lesz üres putnoki Várady Béla Sportközpont, hiszen a télen nagyban átalakult Putnok FC is megkezdi tavaszi menetelését. Az NB3 Keleti csoportjában szereplő csapat a bajnokság 17. fordulójában a Balassagyarmat együttesét fogadja 11:30-tól. Nagy Csaba vezetőedző igazán fontos mérkőzésen debültálhat, hiszen a BSE a tabellán öt ponttal előzi meg csapatát és egy esetleges győzelem után nagyban csökkenne lemaradásuk. A Putnok mérkőzését a Kazincbarcikáéhoz hasonlóan nőnap alkalmából minden hölgy ingyenesen tekintheti meg.

DVTK II

Szintén a  harmadosztály keleti csoportjában szerepel a DVTK tartalákcsapata, akik az első tavaszi fordulóban a bajnokságot nagyobb reménnyel indító, Jászberényi FC ellen lépnek pályára vasárnap 14:30-tól a DVTK Edzőközpontban. A diósgyőri csapat jelenleg mindössze 5 össszegyűjtött ponttal a tabella kieső pozíciójából, azaz az utolsónak számító 15. helyről (a 16. az ősszel kizárt és bajnokságban már nem szereplő, Ózdi KSC van) várja a hatodik helyezett 28 pontos Jászberényt.

BÁNHORVÁTI (KBSC)

Fiókcsapatunk szabadnapot kapott a hétvégére. A Bánhorváti együttese a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztály 18. fordulójában vasárnap találkozott volna a Mezőkövesd Zsóry II. csapatával, a mérkőzést azonban egy későbbi időpotban, május 6-án (szerdán) pótolják majd.


UTÁNPÓTLÁS

A héten utánpótlás csapataink számára is elindult a bajnokság, az U17 és az U19 már csütörtökön lejátszotta Tállya elleni mérkőzésüket, a 14-es és 15-ös korosztályaink pedig szombaton teszik ugyanezt. A két csapatunk Abaújszántóra utazik a Tállyához, ahol 10:00-ás kezdéssel lépnek pályára és reméljük ponttal/pontokkal zárják az első tavaszi fordulót.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk