Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A koronavírus hazai megjelenésével mindannyiunkra sokkal nagyobb súly nehezedik. A munka oroszlánrésze minden kétséget kizáróan a rendfenntartó és egészségügyi dolgozókra esik ezekben a nehéz hetekben, a kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport ezúttal az Országos Mentőszolgálat kazincbarcikai mentőállomását támogatná. A szurkolók felhívását változatás nélkül közüljük, kérjük aki teheti álljon az ügy mellé és segítse a gyűjtést.

"Kedves Szurkolótársaink, Sportszerető emberek, Városlakók!

Mi csak szurkolók vagyunk. Minden héten ott állunk szeretett csapataink mögött, együtt küzdünk velük a győzelemért. Ki a pályán, ki a lelátón. Most együtt, közösen egy nagy csatát kell megvívnunk, ahol nem a kedvenc csapatunk és nem is mi vagyunk a főszereplők, hanem az egész ország. Mindenkire ugyanakkora szükség van, hogy győztesen kerüljünk ki ebből a harcból.
Éppen ezért úgy gondoltuk, mi a magunk módján próbálunk meg segíteni. És hogy kin? Választásunk az OMSZ kazincbarcikai egységére esett, hiszen ezekben a hetekben (is) nagy szükség van a munkájukra, mert lehet, hogy ma én szorulok segítségre, holnap pedig Ön. Ezek a névtelen hősök, akiket csak egyszerűen mentősöknek hívunk, nap-nap után állják keményen a sarat. Mi azzal fejezzük ki köszönetünket és hálánkat, hogy gyűjtést szervezünk részükre. A befolyt összeg egy részéből élelmiszert vásárolunk nekik, a fennmaradó részt pedig átadjuk, amelyből azt vásárolnak, amire a Mentőállomásnak szüksége van. Hisszük, hogy sok kicsi sokra megy és együtt bármire képesek vagyunk!

Felajánlásaikat 2020.április 3-ig a következő számlaszámra várjuk:
OTP Bank
Farkas Zoltán
11773346-42137049
Közlemény: OMSZ

"Sokak életéhez,van közünk.Némelyikhez kevesebb,némelyikhez nagyon is sok.Mégsem fogják tudni a nevünket,azt sem,hogy mit tettünk értük.A mi munkák rejtett és névtelen"

Köszönettel: a Yellow Angels szurkolói csoport tagjai."

További híreink

EDZÉSPROGRAM JÚNIUS 1-5.

Dátum: 2020. jún 03. 15:47

A KBSC heti programja

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Dátum: 2020. jún 03. 15:14

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba

ELSŐ KÖRBEN KAPTUK MEG A MÁSODOSZTÁLYÚ KLUBLICENCET

Dátum: 2020. máj 23. 13:30

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a KBSC FC Kft. másodosztályú licenckérelmét.

FINISBEN A STADION

Dátum: 2020. ápr 21. 19:00

A Kazincbarcika pályájának építési és területrendezési munkálatai lassan befejeződni látszanak és reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk