Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BERECZKI DÁNIEL AZ AJKA ELLEN LETT A LEGJOBB

BERECZKI DÁNIEL AZ AJKA ELLEN LETT A LEGJOBB

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Bereczki Dániel a bajnokság kezdete előtti napokban érkezett csapatunkhoz, ahol először a nyitófordulóban megrendezett Vasas elleni mérkőzésen lépett pályára. A játékos második meccsét játszotta az Ajka ellen színeinkben, de már megmutatkozott, hogy fontos igazolás volt csapatunknak, aki sokat segíthet a pontszerzésben, így Vitelki Zoltán ezúttal őt választotta a meccs legjobbjának.


Második a Kazincbarcika színeiben játszott mérkőzéseden választott Vitelki Zoltán a meccs legjobbjának. Milyen érzés ez számodra, hogy ilyen korán megtisztelt ezzel az elismeréssel?

Mikor ezt a meccs után megtudtam azért vegyes érzelmek voltak bennem, hiszen egyrészt nagyon örültem neki és ez egy nagyon pozitív visszajelzés volt számomra, másrészt viszont akkor lett volna igazi az örömöm ha meg is tudjuk nyerni ezt a mérkőzést.

Hogyan láttad a saját teljesítményedet az Ajka elleni mérkőzésen?

Igazából ez is felemás, voltak olyan elemek amiket úgy éreztem jól sikerültek és voltak olyanok is amiken sokan bosszankodtam utána, így például pontosabbak lehetettek volna a végjátékaink és akkor lehet a mérkőzés is máshogy alakult volna. Összességében mindig próbálok a maximumra törekedni és nagyon sajnáltam hogy így alakult az eredmény.

Körülbelül egy hete érkeztél és máris egy hosszú egyfajta "edzőtáborba" csöppentél itt nálunk. Hogy érzed magad a csapattal?

Hirtelen csöppentem ide, hiszen csütörtökön érkeztem és pénteken edzettem először a srácokkal és vasárnap már meccsünk is volt. Mindenki nagyon barátságosan fogadott és persze voltak olyanok is akiket már ismertem és ahogy most itt vagyunk Ajkán egy hetet egyre jobban sikerül mindenkivel jobban megismerkednem és csak pozitív benyomásaim vannak. A csapat nagyon elfogadó volt velem és úgy gondolom, hogy ez az idővel csak egyre jobb lehet.

Vasárnap a Kaposvár elleni mérkőzés következik a harmadik fordulóban. Mit vársz ettől a meccstől?

Egyrészt nagyon jó, hogy nincs sok idő a két meccs között, nem is szabad sokáig keseregni ezen az eredményen, itt van következő lehetőség, hogy javítsunk. Úgy gondolom ha meg lesz az a szervezettségünk, ami a Vasas ellen jellemzett minket, illetve ki tudjuk javítani azokat a pontatlanságokat, amik megjelentek az Ajka ellen akkor úgy gondolom, hogy a győzelemért fogunk játszani azon a mérkőzésen.

Fotó: Kovács Ivett

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk