Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Fótyik Dominik a Kazincbarcika jelenlegi keretének talán legrégebb óta itt futballozó játékosa. Dominik szinte héttől-hétre a legjobbat hozza ki magából, ezzel számos pontot mentve csapatunknak. Nem történt ez másként a vasárnapi Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzésen sem, így vezetőedzőnk Vitelki Zoltán most őt választotta a találkozó legjobbjának.


Szerdán 3:1-es vereséget szenvedtünk az Ajka ellen mennyivel nehezítette ez meg a Kaposvár elleni találkozóra való felkészüléseteket?

Történt, ami történt a szerdai mérkőzésen, csütörtökre már ezt szerettük volna elfelejteni és a Kaposvár elleni találkozóra készülni. Kevés idő volt  a felkészülésre szerettünk volna 100%-ot beleadni a vasárnapi meccsbe, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. 

Az biztos hogy az utolsó percig nem adtuk fel a mérkőzést. Az első félidő 0:0-ás eredménnyel ért véget, majd a hazaiak a 61. percben szerezték meg a vezetést, mi pedig a hosszabbítás perceiben egyenlítettünk Németh Tamás góljával. Hogyan láttad a játékkép alakulását a hazai illetve az egyenlítőgól között?

Egy nehéz meccs volt, az első félidőben nekünk és a hazaiaknak is voltak helyzeteik, sok párharcot kellett megvívunk a az időjárás nem kedvezett a sportnak. A 61. percben kaptunk egy gólt ami persze nem jött jól, de harcoltunk végig és a 86. percben sem adtuk fel, mikor emberhátrányba kerültünk, ez jellemzi a csapatunkat. Szerencsére jött az egyenlítőgól, amit három védőt lefejelve juttattam Bereczki Danihoz, majd Németh Tomi berúgta azt. Nagyon örültünk a gólnak és az egy pontnak, most már a vasárnapi Pécs elleni meccset várjuk, ahol megpróbáljuk megszerezni első hazai győzelmünket.

Meg kell kérdeznem, hogyan láttad a vasárnapi játékodat? Meg voltál elégedve a saját, illetve a csapat teljesítményével?

Az egész csapatot szeretném először jellemezni, hiszen ez egy csapatjáték, a meccs egésze alatt próbáltuk a mester utasításait követni és ez sikerült is. Nem játszottunk rosszul, harciasak és kompaktak voltunk és taktikailag is rendben voltunk. Én személy szerint most is próbáltam a maximumot kihozni magamból, mint minden meccsen, sok párharcot vívtam a csatárokkal a sok felívelt labda miatt, de próbáltam maximálisan teljesíteni.

Vasárnap hosszú idő után újra Kazincbarcikán játszhatunk, milyen érzés ez számodra, illetve mit üzennél a csapat szurkolóinak a hazaköltözés apropóján?

Az NB2-be való feljutást követően már nem játszhattunk hazai pályán így nagyon örülünk és várjuk, hogy végre ne kelljen a hazai meccseinket is "idegenben" játszani és otthon lehetünk. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy legyen teltház és az első meccsen szeretnénk ha szurkolóinknak egy szép attraktív játékkal tudnánk meghálálni türelmünket és győzelemmel lezárni a mérkőzést. Ezúton is szeretném meghívni szurkolóinkat a mérkőzésre, hogy együtt tudjuk megünnepelni a csapat hazaköltözését.

 

Kép forrása: Hivatalos Kaposvári Rákóczi FC Facebook

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk