Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/GÁLHIDI GYÖRGY ÉS VITELKI ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

GÁLHIDI GYÖRGY ÉS VITELKI ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

 

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC ellen szenvedtünk 1:0-ás vereséget. A találkozó 24. percében Ötvös Bence talált be kapunkba, azonban később hiába adódtak lehetőségeink, nem tudtuk gólra váltani őket. A mérkőzés lefújását követően a két csapat vezetőedzője, Gálhidi György és Vitelki Zoltán értékelték a látottakat.


GÁLHIDI GYÖRGY

" Nagyon örülök, hogy ismét nyertünk és annak is, hogy a két vereség után nem pártolt el a közönség, nagyon kellett a szurkolásuk és nagyon hálásak vagyunk nekik ezért,  ilyen közegben és atmoszférában nagyon jó futballozni. A játékosok is mindent megtettek, nagyon fáradtak, úgy kell őket most fellocsolni az öltözőben, de megérte, mert egy nagyon felkészített és jól játszó Barcikát vertünk meg. Nagyon értékes ez a három pont és az külön pikantériája a dolognak, hogy nem kaptunk gólt. A védekezésben kezdünk visszatalálni az első három mérkőzéshez, egy kis szerencsével de mindig ott volt egy blokkoló, becsúszó láb, dicséretet érdemelnek a védőink. Ami egy kicsit elégedetlenséggel tölt el, hogy a második félidőben több olyan kontránk volt, amiből egy kicsit több koncentrációval illett volna egy jó utolsó passzal, vagy utolsó lövéssel lezárni a mérkőzést, ennek hiányában az utolsó percig izgulni kellett és teljesen esélyes volt az, hogy gólt kapunk és döntetlen lesz a találkozó vége."

VITELKI ZOLTÁN

"A mai mérkőzésen leginkább mezőnyjáték folyt, két a másikból jól felkészült csapat játszott egymás ellen. Bosszús vagyok abból a szempontból, hogy egy olyan szituációból kaptunk gólt, amire azért készültünk. Védekezésben követtünk el nagy hibát, amit a ellenfél ki is használt. Azért viszont dicséret illeti a játékosokat, hogy az utolsó pillanatig nem adták fel, mentek és hajtottak és ezért is sajnálom, hogy nem sikerült legalább egy pontot szereznünk. Természetesen gratulálok a hazai csapatnak és Gálhidi mester úrnak a győzelemhez."

Kép forrása: Nyíregyháza Sprtacus FC Facebook

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk