Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga  kilencedik fordulójában a Nagyerdei Stadionban a DEAC csapata ellen léptünk pályára egy hétközi forduló keretein belül.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE
 

Súlyos vereség után várták a csapatok a szerdai összecsapást, hiszen az előző fordulóban a DEAC a Gyirmót FC Győr otthonában 3:0-ás eredménnyel hagyta a pontokat, miközben még mi sem ocsúdtunk fel a WKW ETO FC Győr elleni megsemmisítő vereségből. Vitelki Zoltán csapata azonban tudta, hogy most csak egy cél lehet, ez pedig a győzelem. A mérkőzés első perceiben kiegyenlített játék folyt, majd a hazaiak kezdtek el több támadást felépíteni, ám ezeknél vagy a befejezés volt pontatlan, vagy védelmünk hatástalanította. A találkozó 30. percében Damásdi Alex hibázott Horváth kapuja előtt, ez a 31. percben meg is bosszulta magát. A játékvezető a debreceni kapu előtt kb. 26 méterrel ítélt meg szabadrúgást csapatunknak, a labda mögé Oltean állt, aki egyből Acsádi kapujába lőtte azt, így megszerezve a vezetést. Ezt követően gólszerző játékosunknak még egy lehetősége adódott, a lövés szép volt, azonban a DEAC kapusa akkor jó ütemben érkezett. A mérkőzés egyik legnagyobb helyzete Tóth László nevéhez fűződik, aki hiba nélkül hámozta át magát a hazai védelmen, laposan lőtt labdája azonban a kapufán kifelé pattant, így az első félidő 0:1-es barcikai vezetéssel ért véget. A második játékrész kis túlzással szinte eseménytelenül telt, igazán veszélyes helyzet egyik csapat előtt sem adódott, az öt perces hosszabbítást is leginkább a cserék és az ápolások indokolták. A ráadásban még majdnem egyenlíteni tudott a DEAC, hiszen Takács Péter szabadrúgását követően Horváth László bravúros védése mentett meg minket a pontosztozkodástól. DEAC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0:1

BALOGH PÁL
 

"Nehéz bármit mondani, mert nekem ma a döntetlen is csalódás lett volna, nemhogy ez a vereség amit elszenvedtünk a mai napon. Hiába voltunk végig mezőnyfölényben és többet birtokoltuk a labdát, helyzetig, sőt kapufáig is jutottunk, de ez a mérkőzés is bizonyította, hogy csatár nélkül gólt rúgni a folytatásban is nagyon nehéz lesz. Emellett hátul mindig elkövetünk egy olyan hibát, amit az ellenfél megbosszul, azt mondhatom, hogy szinte egy kapura lövéssel vitték el a három pontot a mai találkozóról, célfutball volt. Lehet nekünk is ehhez kell majd folyamodni, mert hiába játszunk szépen és tetszetősen, ha nincs aki feltegye az i-re a pontot."

VITELKI ZOLTÁN
 

"Nagyon nagy pofon után álltunk fel és a mai napon nagyon-nagy tartással játszott a csapat, megmutatták hogy ez erős keret. Azt gondolom, hogy azok a taktikai dolgok, amiket mérkőzés előtt megbeszéltünk működtek és mindenki szívét-lelkét tette ki ma a pályára."

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk