Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A  BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSRE

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSRE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Szurkolói információk a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában 2020. szeptember 27-én (vasárnap) 17:00-tól megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzéssel kapcsolatban.


MEGKÖZELÍTÉS

Kórház utcai Stadion - 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől: Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca. A Széchenyi utca elején, buszmegálló felújítása miatt az egyik sáv lezárásra került, a lámpánál érdemes a belső sávba sorolni, mert torlódások előfordulhatnak.

PARKOLÁS

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. 

JEGYVÁSÁRLÁS

A Békéscsaba 1912 Előre elleni találkozóra online elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség. A vendég pénztár 16:00 órakor nyit. A megváltott belépőjegyekkel korlátlanul lehet ki- és belépni a mérkőzés alatt. Aki a félidő után érkezik, ugyanúgy szükséges belépőjegyet vásárolnia.

Jegyárak :
Felnőtt : 1000 Ft
Diák/Nyugdíjas: 500 Ft

VENDÉGSZEKTOR

A vendég drukkerek az 1-es számú kapun léphetnek be a Kórház utcai Stadionba, a számunkra kijelölt szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelenlegi állapot ideiglenes. Kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek a lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be olyan területre, amelyek el vannak határolva és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!

 

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk