Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Újra szurkolókkal telhet meg a Kolorcity Aréna lelátója, hiszen a jövőhét vasárnapi bajnoki rajtot megelőzően a Tállya KSE csapata ellen játszuk le hatodik felkészülési mérkőzésünket.


A Kolorcity Kazincbarcika SC 2021. július 20-án (kedden) 19:00-tól szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő Tállya KSE ellen lép pályára a Kolorcity Arénában.

2021. JÚLIUS 20. 19:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - TÁLLYA KSE

 

Fontos információk a mérkőzéssel kapcsolatban:

- A mérkőzésre történő belépés ingyenes.

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem, ezt a rendőrség is ellenőrizni fogja.

-  A maszkhasználat a jogszabályok értelmében nem kötelező.

További híreink

DÖNTETLEN A SZEZONZÁRÓN

Dátum: 2021. nov 29. 09:00

Az idei évi utolsó mérkőzését játszotta le hétvégén a Bánhorváti csapata, a Borsodnádasd elleni szezonzárón egy gól nélküli döntetlennel búcsúztatták az őszt.

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk