Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VARGA ATTILÁVAL FOLYTATJUK AZ NB2-BEN

VARGA ATTILÁVAL FOLYTATJUK AZ NB2-BEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Klubunk egy évvel ezelőtt az NB3-as bajnoki szezon kezdetét megelőzően nevezte ki vezetőedzőnek Varga Attilát. Akkor egy olyan karakteres, tapasztalt edzőt kerestünk, aki ismeri a bajnoki cím megnyerésének receptjét. Varga Attila vezetésével öt fordulóval a bajnokság vége előtt elértük a közösen kitűzött célt szurkolóink és a kazincbarcikai közösség nagy örömére. Közös sikerünk megadta az alapot, hogy az NB2-ben is vele és stábjával folytassuk a közös munkát.

Varga Attila és stábja egy remek szezont tudhat maga mögött, hiszen a kitűzött cél megvalósításában nem igazán adódtak nehézségeink. Csapatunk az NB3-as bajnokság harmincharmadik fordulóját követően már a bajnoki címnek örülhetett, huszonkilenc győzelemmel, három döntetlennel és csupán egy vereséggel tizennyolc pontos előnnyel vívtuk ki a feljutást. A Kolorcity Kazincbarcika SC remek mutatójához az is hozzátartozik, hogy a 2021/2022-es idényben szerzett száz gólja mellett ellenfeleink csak húsz alkalommal tudták bevenni kapunkat.

Vezetőedzőnk a szerződéshosszabbításról a következőeket nyilatkozta:

"Fantasztikus bajnoki szezonunk volt és igazán megérdemelte a csapat az elért eredményeket mert az első meccstől meggyőzőbbek és hatékonyabbak voltunk mint az ellenfeleink! Jól kezdtük a bajnokságot, de csak a nyolcadik forduló hozta meg az áttörést, azóta végig vezetve a ligát győzelmi kényszerben játszottunk, amiben voltak persze nehezebb periódusok is, de a bajnoki szereplés mellett a kupában is versenyben voltunk és keményen harcoltunk! Úgy gondolom megérdemelten lettünk bajnokok és bízok abban, hogy csapatommal az NB2-ben is bizonyítani tudunk!"

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk