Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BEMUTATJUK AZ ÚJ MEZEKET

BEMUTATJUK AZ ÚJ MEZEKET

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Puma jelenlegi legismertebb partnercsapatai közé tartozik az AC Milan, a Borussia Dortmund, a PSV Eindhoven és a Valencia. A nemzeti válogatottak közül sportszereiket használja Svájc, Olaszország és Uruguay, hazánkban pedig az Újpest és a Kolorcity Kazincbarcika SC is. Csapatunk az elmúlt két szezonban már a német sporszergyártó óriás mezeit viselte, így ez a 2022/2023-as bajnoki idényben sem fog változni.

A Kazincbarcika új felszerelésével hű maradt a klub tradícióihoz, így természetesen a kék és sárga szerelések színein nem változtattunk. A hazai találkozókra gyártott kék mez egy kissé sötétebb árnyalatú sávozást kapott, valamint ugyanez az elgondolás lett alkalmazva a játékosok sárga meccsfelszereléseinek esetében is. Kapusainknál megtartottuk a már megszokott fekete szettet, amit ezúttal zöld helyett pirossal válthatnak. Az új dizájn részeként megváltoztattuk a mez feliratozásához használt betűtípust, mellyel így sokkal hangsúlyosabb részlet lett azokon játékosaink mezszáma.

A mezeken szponzoraink, a GreenPlan Energy Kft., a Wanhua-BorsodChem Zrt. is helyet kaptak.

Az új mezek bemutatásában segítségünkre voltak (balról jobbra haladva): Szekszárdi Tamás, Heil Valter, Megyeri Gábor, Megyeri II Gábor, Hleba Tamás, Szabó Balázs

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. aug 07. 18:50

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2022. aug 06. 17:00

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Dátum: 2022. aug 02. 17:00

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2022. aug 01. 07:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk