Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : NAGY JÁNOS

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : NAGY JÁNOS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Csapatunk tegnap megkezdte felkészülését a holnapi ZTE elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésre, valamint a szombati Tiszakécske elleni bajnokira is. Azonban nem feledkeztünk meg a vasárnapi Soroksár elleni mérkőzés legjobbjáról sem. A találkozót követően Koszta Péter sportigazgató a Kazincbarcika gólját szerző Nagy Jánost nevezte meg. Vele készült rövid interjúnkat olvashatják a meccsről.


Egy kiegyenlített félidőt láthattunk az első negyvenöt percben, majd a huszonkilencedik percben a te góloddal szereztünk vezetést. Hogyan értékelnéd a találkozó ezen szakaszát?

"Szerintem jól kezdtük a mérkőzést, több helyzetet is kialakítottunk, sikerült megszerezni a vezetést ! Az első félidő véleményem szerint rendben volt!"

A második félidőben is mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, Hudák Martin egyenlített a hatvanegyedik percben és sokáig reálisnak tűnt a döntetlen, viszont a Soroksár a mérkőzés végén mégis kétszer betalált. Mit gondolsz mi történt ezekben a percekben a csapattal?

"A második félidőben nagyon visszahúzódtunk, távol voltak a csapatrészek egymástól és több hibát is vétettünk a védekezésben ."

Összességében mit gondolsz, miben nőtt fölénk a Soroksár? A mutatott játék alapján reális eredmény született?

"Sokkal bátrabban és okosabban kell játszanunk, végig koncentrálva, hogy megnyerjük az ilyen mérkőzéseket ! A helyzetek alapján reálisabb lett volna a döntetlen."

Koszta Péter sportigazgató téged nevezett meg a mérkőzés legjobbjaként. Elégedett voltál a játékoddal a tegnapi délutánon?

"Először is szeretném megköszönni Koszta Péternek.
Mindenhéten megpróbálom a maximumot adni a csapat sikeréért.  Az a legfontosabb hogy a csapat győzzön, ami sajnos most nem sikerült ."

Sűrű a hét a csapat előtt, nemcsak a szerdai MOL Magyar Kupa mérkőzés miatt, hanem azért is mert ezúttal szombaton lépünk pályára a bajnokságban. Hogyan készültök a szerdai mérkőzésre?

"Igen ez egy elég sűrű hét lesz. A tavalyi évben szép sikereket értünk el a Kupában, ezt idén is szeretnénk elmondani. Egy jó mérkőzésre számítok."


Mit gondolsz nehezebb dolgotok lesz úgy, hogy vasárnap helyett szombaton látjuk vendégül a Tiszakécskét?

"Nem hiszem, hogy megzavarná a csapatot, hogy szombaton lesz a mérkőzés . Mindenképpen a 3 pont megszerzése lesz a cél ."

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk