Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : HLEBA TAMÁS

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : HLEBA TAMÁS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Tiszakécske csapata ellen vívott mérkőzésünk 2-2-es döntetlennel zárult. A Kazincbarcika góljait Hleba Tamás és Csatári Gergő jegyzik, akik mindketten először voltak eredményesek színeinkben. A találkozót követően sportigazgatónk Koszta Péter az első találatunkat szerző és a meccs egésze alatt remekül játszó, Hleba Tamást nevezte meg a mérkőzés legjobbjaként. Vele készült interjúnkat olvashatják!


Második bajnoki mérkőzéseden léptél pályára szombaton a Tiszakécske ellen a Kazincbarcika színeiben. Először így négy hónap távlatából megkérdezném, hogyan érzed magad nálunk?

"Örülök, hogy a szakmai stáb bizalmat szavazott nekem a Tiszakécske ellen, igyekeztem a tudásom legjavát kivinni a pályára. Rendkívül jól érzem magam már a kezdetek óta, ez köszönhető annak, hogy nagyon jó személyisegű és kvalitású emberek alkotják a brigádot!"

Beszéljünk rögtön kicsit a gólodról, a nyolcadik percben a te találatoddal szereztünk vezetést. Mesélj kérlek kicsit erről, illetve arról is, hogy mit éreztél ezt követően?

"Igen, jól sikerült kezdenünk a mérkőzést, hisz hamar vezetést szereztünk. A gól előtt kicsit visszakanyarodnék, amikor Ádám Feri és Szemere Bazsi nagyszerűen kialakított egy bedobásból kettő az egyes szituációt, amiből Szemi be tudta adni a labdát, az megpattant és habár nehéz labda volt, szerencsére sikerült jól eltalálnom kapásból. Nagyon örültem a gólnak, jót tett az önbizalmamnak, hisz aki ismer, tudja mennyit dolgoztam ezért a találatért."

Hleba Tamás öröme a Tiszakécske ellen szerzett gólja után

Gondolom kicsit keserédes az örömöd, hiszen hiába szereztünk kétszer is vezetést, végül mégis osztozkodnunk kellett a pontokon. Összességében hogyan értékelnéd a Tiszakécske elleni mérkőzést?

"Valóban, egyik szemem sírt, a másik nevetett. Belülről úgy éreztem 2-1-nél, hogy ezt a mérkőzést ma nem veszítjük el, hisz stabilnak éreztem a csapatot, kompaktak voltunk, viszont a végén mégis sikerült egyenlítenie az ellenfélnek. Rendkívül csalódott voltam, mert nem volt sok vissza a mérkőzésből, mégis be kellett érnünk egy ponttal. Sajnos olyan szériában is vagyunk, hogy szerencsénk sincsen, de ezért dolgozunk hétről-hétre, hogy ez a “kocka” megforduljon és hiszek benne,hogy meg is fog ez változni!"

Ahogy idén már többször úgy, szombaton ismét egy kései góllal hullajtottunk pontokat. Hogy látod mi az amin javítanotok kell, hogy a későbbiekben ez elkerülhetővé váljon?

"Véleményem szerint a koncentráció amin javítanunk kell! Ez a mérkőzés újfent megmutatta, hogy egy percre sem szabad kiengedni, ha megteszed az ellenfél azonnal büntet. Kilencven percig teljes koncentráltság kell!"

Koszta Péter sportigazgató téged nevezett meg a mérkőzés legjobbjaként. Meg voltál elégedve a szombati teljesítményeddel?

"Örülök, hogy Koszta Peti bá engem nevezett meg a meccs legjobbjának, amit ezúton is köszönök neki és a csapatnak egyaránt, hisz ehhez ők is kellettek! Ami az elégedettségemet illeti,én személy szerint nem voltam teljesen megelégedve a teljesítményemmel, mert voltak azért hibáim a meccs folyamán. Nyilvánvaló hibátlanul nem lehet játszani, de mindig törekedni próbálok arra, hogy meccsről-meccsre ezeket sikerüljön minimalizálni. Ha ez sikerül annak fogok örülni, viszont akkor sem leszek elégedett, hisz egy profi sportoló sosem lehet magával megelégedve. Mindig kell új motivációt találni!"

Sűrű volt a hét a csapat számára, két bajnokit és egy MOL Magyar Kupa mérkőzést is játszottunk hat nap leforgása alatt. A szerdai kupameccsen kilencven percet voltál a pályán, majd szombaton ismét kezdőként számított rád Varga Attila vezetőedző. A játékodon egyáltalán nem volt érezhető a fáradtság, volt ennek nyoma azért?

"Igen, elég sűrű volt a program múlt héten. Szerdán egy jó ellenféllel játszottunk egy jó iramú mérkőzést. Úgy gondolom, egytől-egyig nagyon sokat tettünk a mérkőzésbe. Próbáltam mindent megtenni a regeneráció érdekében, hogyha esetleg szombaton is lehetőséget kapok, jó teljesítményt tudjak nyújtani. Örültem hogy lehetőséget kaptam a Tiszakécske ellen is, próbáltam úgyszintén kiadni magamból mindent, ez hetvenöt percig ment, érezhető volt már szerintem hogy négy napon belül ez a második mérkőzésem."

Holnap ismét munkához lát a csapat és elkezdünk készülni az Ajka elleni vasárnapi bajnokira. Előzetesen mik a várakozásaid a találkozóval kapcsolatban?

"Legfontosabb, hogy ebből a döntetlenből is ki tudjuk venni a pozitív dolgokat, mert voltak, a negatív dolgokon pedig javítanunk kell. Erre lesz egy hetünk. Nagyon szerettük volna a Tiszakécske elleni mérkőzést megnyerni, ez látszott a csapaton szerintem, mert mindenki nagyot melózott, viszont az, hogy nem sikerült nyernünk egyben azt is jelenti, Ajkára a három pontért megyünk! Fel fogunk belőlük készülni és nem lehet más célunk, mint a győzelem!"

 

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk